ALEKSANDAR JOVIČIĆ (SNS): Uprkos provokacijama MUP ostao na visini zadatka
Foto: Printscreen/N1

predsednik opštine Palilula o incidentu u Lučanima

ALEKSANDAR JOVIČIĆ (SNS): Uprkos provokacijama MUP ostao na visini zadatka

Politika -

Ministru Stefanoviću poručujem da smo ponosni što je pokazao da je ljudski, politički i u svakom smislu iznad prostakluka i huliganstva, rekao je Jovičić

Aleksandar Jovičić, predsednik beogradske opštine Palilula oglasio se posle incicenta u Lučanima.

- Povodom divljačkog upada pripadnika takozvanog Saveza za Srbiju u policijsku stanicu u Lučanima, i salvi prostačkih uvreda upućenih Državnoj sekkretarki i Ministru unutrašnjih poslova, kao predsednik najveće beogradske ppštine, član Predsedništva Srpske napredne stranke i kao građanin Beograda i Srbije, poručujem da se stidim ponašanja lidera opozicije i da svi pripadnici MUP-a koji su reagovali krajnje profesionalno imaju bezrezervnu podršku i divljenje za svoju pribranost i hrabrost.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovic je i nakon bukvalnog "desanta" na stanicu u Lučanima od strane grupe divljaka i primitivaca koji sebe nazivaju opozicijom, ostao na nivou zadatka koji mu je poveren i koji godinama uspešno obavlja, o cemu svedoce podaci, statistike i zadovoljni građani.

Na prostačke psovke upucene funkcionerima MUP- i ometanje poštenih policajaca koji rade svoj posao, ministar Stefanović uzdržao se da na nasilje odgovori nasiljem i ja mu i zbog toga još jednom cestitam na dostojanstvenosti i hrabrosti.

Nesrećnici iz tog neprirodnog tzv. Saveza koji nemaju nikakav plan i program, nikakve ideje za poboljšanje standarda i rešenje za problem Kosova, koriste jedino što imaju. Prostacke uvrede ženama, pretnje slabijima i pozive na linc i nasilje kada su u čoporu.

To je njihov jedini program, a koliku podršku gradjana imaju pokazalo se na izborima. Na svim od 2014. do juče!

Ministru Stefanoviću poručujem da smo ponosni što je pokazao da je ljudski, politički i u svakom smislu iznad prostakluka i huliganstva. Ministarstvo unutrašnjih poslova prethodnih godina beleži izvanredne rezultate i opet je posle mnogo vremena vraceno poverenje gradjana u policiju.

To je nešto što moramo da sacuvamo i da taj trend nastavi sa rastom u buducnosti.

Znam da gospoda iz Saveza neće biti zadovoljna, ali jedino što njima mogu da porucim je da ce svidelo se to njima ili ne morati da poštuju Zakone, Ustavni poredal i institucije ove zemlje.

Ni Aleksandar Vučić, ni Nebojša Stefanović, ni mi koji sledimo i sprovodimo njihovu politiku, ali ni većina građana neće dozvoliti grupica isfrustriranih nasilnika bude jača od Zakona -poručio je Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track