DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ: Zašto ćute službe bezbednosti BIH?
Foto: Fonet Media Centar

DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ: Zašto ćute službe bezbednosti BIH?

Politika -

Plasiranje takvih neistina u javnost im izgleda ne smeta, jer se "očigledno vodi obaveštajno-hibridni rat protiv Srbije".

BEOGRAD - Neverovatno da službe bezbednosti BiH ćute, jer odlično znaju šta je prava istina, rekao je politički analitičar Dragomir Anđelković komentarišući tvrdnje da se u kasarni Kozara kraj Banjaluke nalaze specijalci sa dugim cevima koji spremaju krvoproliće na ulicama.

"Začuđujuće je da ćute, iako odlično znaju da se u kasarni, koju inače kontrolišu oružane snage BiH, nalaze policijske jedinice Republike Srpske koje se pripremaju za svečani defile povodom Dana Republike Srpske 9. januara. I to je naravno odlično poznato oružanim snagama BiH koje su im i dale saglasnost za korišćenje kasarne", rekao je Anđelković.

Prema njegovim rečima, plasiranje takvih neistina u javnost im izgleda ne smeta, jer se "očigledno vodi obaveštajno-hibridni rat protiv Srbije".

"Po svemu sudeći, stranci su upleli prste u čitavom regionu, a pojedine obaveštajne službe pokušavaju da stvore klimu nasilja na ulicama pojedinih gradova BiH i da takvu vrstu nestabilnosti prenesu i na Srbiju", ocenio je Anđelković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track