VULIN O POGREŠNOJ BOŽIĆNOJ ČESTITKI: Ja sam socijalista i levičar, greška je odmah ispravljena, niko neće biti kažnjen!
Foto: Dragana Udovičić

opravdanje

VULIN O POGREŠNOJ BOŽIĆNOJ ČESTITKI: Ja sam socijalista i levičar, greška je odmah ispravljena, niko neće biti kažnjen!

Politika -

Ministar odbrane Aleksandra Vulina lično je reagovao povodom, kako se navodi u njegovom pismu, "zlonamernih napada pojedinih medija u vezi sa greškom Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane u božićnoj čestitki upućenoj patrijarhu Irineju".

Vulin je u svom obraćanju naveo da je morao da se oglasi jer je, kako je rekao, Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane je napravila glupu grešku.

On je naveo da je krivac za to službenica zadužena za odnose sa javnošću u njegovom ministarstvu,i da je ona neće biti kažnjena posebno ne na današnji dan:

foto: Printscreen

"Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane je napravila glupu grešku. Umesto patrijarhu Irineju čestitala je blaženopočivšem patrijarhu Pavlu. Grešku je zaposlena u Upravi uočila i odmah ispravila. Bez obzira na to što je greška brzo ispravljena i što je teško poverovari da bilo koji ministar čita svaki red koji izađe iz njegovog ministarstva pojedini mediji su odmah objavili kako sam ja, Aleksandar Vulin, pogrešio ime patrijarha. Važnije i od ispravljene greške i od istine ko je napravio glupost bilo je napasti i omalovažiti mene - smatra Vulin, i dodaje: "Danas je Božić i radujem se ako ste u svojim očima ispali veliki i duhoviti, radujem se što ste bezgrešni"...

foto: Printscreen

- Krivac za grešku se sam javio. U pitanju je Vaša koleginica koja danas nije mirna sa svojom porodicom, plaši se da li će biti kažnjena zbog greške koju je ona počinila a za koju mene ismevate i vređate - navodi i podvlači svoje opradeljenje.

- Ja sam socijalista, levičar, ne verujem u kažnjavanje radnika za svaku grešku, neću je ni kazniti ni otpustiti, a posebno ne na dan kada se ljudi vole i kada jedni drugima praštaju. Uživajte u prazniku, možda vas nečemu i nauči. Hristos se rodi i svako dobro", naveo je Vulin.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track