Najnovije vesti

TVITERAŠI OPET CRKOŠE OD SMEHA: Lažni tviteraš namagarčio Krleta, a sad na lažnog Boška Obradovića udarila lažna Vesna Pešić
Foto: Filip Plavčić/Zorana Jevtić

Smehotresno

TVITERAŠI OPET CRKOŠE OD SMEHA: Lažni tviteraš namagarčio Krleta, a sad na lažnog Boška Obradovića udarila lažna Vesna Pešić

Politika

U novoj "epizodi", Goran Ćuviz se predstavio kao lider Dveri Boško Obradović i objavio tvit sledeće sadržine: "Upravo smo dobili obaveštenje od Ruskog ministarstva spoljnih poslova, u kom očekuju da se Dveri pojave na dočeku predsednika Putina, mi ćemo ići, bez obzira što će vlast to da spreči po svaku cenu"

Poznati tviteraš Goran Ćuviz, odnosno Baltazar Farbar, poznat po brojnim šaljivim akcijama akcijama na ovoj društvenoj mreži, ponovo je briljirao i slatko nasmejao brojne tviteraše.

On je, podsetimo, pre nekoliko dana dobro namagarčio Nebojšu Krstića, predstavljajući se kao ambasador Rusije u Srbije Aleksandar Čepurin.

Krstić je pomislio da polemiše sa ambasadorom Čepurinom. Što je još smešnije, Krle je, misleći da je reč o pravom profilu, nastojao da pokaže stav, ali ga je "tviter Čepurin" tako složio, da će tzv. marketinški stručnjak ovu raspravu svakako dugo pamtiti!

U novoj "epizodi", Goran Ćuviz se predstavio kao lider Dveri Boško Obradović i objavio tvit sledeće sadržine: "Upravo smo dobili obaveštenje od Ruskog ministarstva spoljnih poslova, u kom očekuju da se Dveri pojave na dočeku predsednika Putina, mi ćemo ići, bez obzira što će vlast to da spreči po svaku cenu". 

Na ovaj tvit žestoko je reagovala, kako se ispostavilo, lažna Vesna Pešić koja je "od početka znala da će ovako da ispadne".

"Lažna opozicija u savezu sa nacionalistima. To je u startu bilo osuđeno na propast", napisala je "Vesna Pešić". 

Na to je "Boško Obradović" odnosno Goran Ćuviz odgovorio "Vidi vam se mladež".

Lažna Vesna Pešić je pobesnela i napisala: "Nije te sramota barabo šovinistička. Ideš na blok!".

Nije poznato da li se lažna Vesna Pešić zaista "primila" na tvit lažnog Boška Obradovića ili je to urađeno po dogovoru dvoje tviteraša.  

Pogledajte tvitove "Boška Obradovića" i "Vesne Pešić". 

foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...