VLADIMIR MARINKOVIĆ: Savez za Srbiju i njegovi saradnici su prevazišli sami sebe
Foto: Beta Miloš Miškov

potredsednik Skupštine Srbije

VLADIMIR MARINKOVIĆ: Savez za Srbiju i njegovi saradnici su prevazišli sami sebe

Politika -

"Posle niza mizoginih ispada i pritisaka na žene koje imaju drugačiji stav i mišljenje danas smo imali priliku da vidimo vrhunac brutalnosti u ophođenju prema ženi i političkom protivniku. Danas je na meti Irena Vujović, predsednica opstine Savski Venac, jedna od najboljih od svih nas, žena sa odličnim rezultatima. kojoj su građani i njihov interes jedina politika, i jedino čemu je posvećena sve ove godine koliko je aktivno politicki angažovana", kaže se u saopštenju potpredsednika Skupštine Srbije Vladimira Marinkovića.

"Saradnik tzv. Saveza Đorđe Višekruna je odraz u ogledalu svih onih koji kontinuirano vređaju žene koje se bave politikom, novinarke, sve one koje se bore hrabro za Srbiju, za naš narod, za našu decu.

foto: Stefan Jokić

Irena je bila odličan narodni poslanik, pomoćnik gradonačelnika Grada Beograda, još bolja predsednica opštine.

Kao potpredsednik Narodne skupštine najoštrije osuđujem ovakav varvarski napad na Ireninu ličnost i njenu porodicu uz poruku da Srbija i naš narod nikada neće prihvatiti ovakvo ponasanje.

Ovo vam nece proci a za Irenu sam siguran da ce jos dugo biti personifikacija prostojnosti, marljivosti, obrazovanja i posvecenosti svojoj zemlji, i da će u tom smislu preuzeti još obaveza i odgovornosti, i još resora koji su od ključnog značaja za našu Srbiju. Irena, ne brini, ima nas mnogo, mnogo vise", navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track