Najnovije vesti

NIKODIJEVIĆ POSETIO IRENU VUJOVIĆ: Osudio brutalne napade na jedinu ženu predsednicu opštine u Beogradu
Foto: Grad Beograd

solidarnost

NIKODIJEVIĆ POSETIO IRENU VUJOVIĆ: Osudio brutalne napade na jedinu ženu predsednicu opštine u Beogradu

Politika

Predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević posetio je danas predsednicu Gradske opštine Savski Venac, Irenu Vujović i osudio najbrutalnije napade i uvrede upućene jedinoj ženi predsednici opštine u Beogradu.

 

- Jedina krivica Irene Vujović je njena ubedljiva pobeda u opštini za koju opozicija smatra da je njihovo uporište i to što oni ne mogu da ospore njene izvanredne i vidljive rezultate rada na Savskom Vencu - rekao je Nikodijević.

 

On je istakao da serija napada na istaknute žene našeg javnog i političkog života, koje su krive samo zato što drugačije misle, poprima epidemijske razmere vulgarnosti i besramnog izražavanja političkih lidera Saveza za promene i njihovih simpatizera.

 

foto: Grad Beograd

 

- Dužni smo da kao društvo i država u 21. veku stanemo na put ovom besčašću i suprotstavimo se verbalnom i svakom drugom nasilju na ženama.

Verujem da takav neprihvatljiv i uvredljiv rečnik nikada neće dobiti podršku građana Beograda i Srbije.

 

Mi ćemo nastaviti da se odlučno borimo za bolju, moderniju i pristojnu Srbiju koja će biti primer napretka i prosperiteta za sve zemlje Regiona, naglasio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

 

 

Kurir.rs

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...