PODRŠKA BABIĆU SA SVIH STRANA! Mrkonjić: Zoki, izdrži, pa da završavamo Koridor! RASIM LJAJIĆ: Svima nam je glava u torbi
Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

svi mu žele brz oporavak

PODRŠKA BABIĆU SA SVIH STRANA! Mrkonjić: Zoki, izdrži, pa da završavamo Koridor! RASIM LJAJIĆ: Svima nam je glava u torbi

Politika -

Direktor Koridora Zoran Babić teško je povređen danas u saobraćajnoj nesreći kod naplatne rampe u blizini Doljevaca, a njegove kolege su mu uputile reči podrške.

Rasim Ljajić: Svima nam je glava u torbi

- Svima nama koji smo na točkovima glava je u torbi. Strašno je što je ljudski život izgubljen, ali hvala bogu da je izbegnuta veća tragedija. I sam sam prošle nedelje za dlaku izbegao sletanje zbog leda na putu između Kraljeva i Novog Pazara. Sekunde su falile da ko zna šta bude. Želim Babiću brz i uspešan oporavak.

Milutin Mrkonjić: Zoki, izdrži, pa da završavamo Koridor

- Zoki je dobar čovek i ima punu podršku od mene i u ovom groznom trenutku. Srećom je dobro prošao i verujem da će se brzo oporaviti, pa da završimo konačno taj koridor. Voleo bih da ga što pre vidim.

Zorana Mihajlović: Babiću, slušaj doktore!

- Zoran da ne brine. Biće sve dobro. Da sluša doktore! Svi mu želimo brz oporavak. A zna on da ćemo kolegijum organizovati i u bolničkoj sobi , ako zatreba.

Zoran Drobnjak: Kolega, brzo se opravi, pa da nastavimo da gradimo

- Kolegi Babiću želim brz oporavak. Da nastavimo dalje da radimo na infrastrukturnim projektima.

Aleksandar Vulin: Zoran je snažan i uporan, svi smo uz njega

- Zoran je snažan i uporan čovek koji ima divnu porodicu zbog koje se vredi boriti i živeti. Svi smo uz njega.

(Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track