KUBUROVIĆEVA: Nasilje i mržnja jedini program Saveza za Srbiju
Foto: Beta/Miloš Miškov

reakcija

KUBUROVIĆEVA: Nasilje i mržnja jedini program Saveza za Srbiju

Politika -

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nela Kuburović izjavila je danas da su lideri opozicionog Saveza za Srbiju još jednom pokazali da su nasilje, uvrede i mržnja prema sopstvenom narodu jedini program koji mogu da ponude građanima i istakla da SNS i Vlada Srbije neće dozvoliti da Srbija ponovo postane zemlja straha.

"Taman kad su svi pomislili da su dotakli dno, predvodnici 'saveza siledžija' Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih ponovo su pokazali da mogu još niže i još gore. Vođenje politike 'vešala na Terazijama' zajedno s pozivom na linč sina predsednika države, nešto je što mora da bude osuđeno od celog društva", rekla je Kuburović, koja je ministarka pravde u Vladi Srbije.

Ona navodi da je sramno što se jedan od najstrašnijih događaja u novijoj istoriji, vešanje Srba, rodoljuba od strane nacista na Terazijama, koristi danas da bi se zastrašili politički neistomišljenici.

"Ukoliko neko misli da će Srbija ponovo da postane zemlja straha u kojoj je normalno da se preti ubistvom članovima bilo čije porodice, a kamoli predsednika države, u kojoj se ubijaju premijeri, a neko ko nema isto mišljenje progoni i zastrašuje, mnogo se prevario, jer se to neće dogoditi", navela je Kuburovićeva.

Ona je dodala da Vlada Srbije i Srpska napredna stranka, kao okosnica te vlade, neće dozvoliti da se tako nešto dogodi i da će nastaviti da vode politiku mira, kompromisa, čija će ideja vodilja uvek biti bolji život građana, a ne vešala i oružje u rukama.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track