STEFANOVIĆ OSUDIO PRETNJE ĐILASOVOG ČOVEKA SINU ALEKSANDRA VUČIĆA: Monstruozan čin! Na takve izjave i pretnje mora da se reaguje!
Foto: Pritnscreen

Ministar unutrašnjih poslova Srbije

STEFANOVIĆ OSUDIO PRETNJE ĐILASOVOG ČOVEKA SINU ALEKSANDRA VUČIĆA: Monstruozan čin! Na takve izjave i pretnje mora da se reaguje!

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović osudio je

pretnje ćerki i sinu Aleksandra Vučića i istakao da je monstruozan čin da se preti bilo kom detetu u ovoj zemlji, kao i deci koja su "kriva samo zato što im je Aleksandar Vučić otac".

Stefanović je ocenio da je Vučić "uradio sve najbolje što je mogao za Srbiju, čemu na kraju krajeva svedoči ogroman broj ljudi koji podržava to što on radi".

"To se vidi ne samo na izborima, nego i na svakom drugom mestu u Srbiji i ono što je posebno opasno i ozbiljno jeste da kada se dešavaju kumulativno ovakvi događaji, kada se dešavaju ta vešala, pozivi na linč, ti ljudi, koji to inspirišu na ulicama, nikada neće to jasno da osude", navodi Stefanović.

Ističe da od opozicije nikada ne postoji jasnu osuda kada neko kaže da će sve poslati u logore.

Prema njegovim rečima, na takve izjave i pretnje mora da se reaguje, na to moraju da reaguju upravo oni koji su bliski tim političkim opcijama, oni koji podržavaju te ljude.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track