Najnovije vesti

UŽIVO DRUGI DAN KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE! Vučić u poseti Pčinjskom okrugu: Mi ne zamišljamo budućnost, mi je gradimo
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

dvodnevna poseta

UŽIVO DRUGI DAN KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE! Vučić u poseti Pčinjskom okrugu: Mi ne zamišljamo budućnost, mi je gradimo

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je jutros dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", obilaskom Vladičinog Hana.


Mi ne zamišljamo budućnost, mi je gradimo

 

U Vranju je danas počela izgradnja jeftinih stanova za pripadnike Vojske Srbije i policije, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će ti stanovi osigurati i olakšati budućnost pripadnicima snaga bezbednosti na jugu Srbije.

"Mi ne sanjamo i ne zamišljamo budućnost, mi je gradimo. Svesni smo koliko ta budućnost zavisi od nas, našeg rada, truda, spremnosti da je napravimo", rekao je Vučić u obraćanju građanima...

 

 

Obilazak vrtića Pčelica

 

Vučić je u tom gradu obišao renovirani deo Predškolske ustanove "Pčelica", a ispred vrtića sačekali su ga okupljeni građani.

 

 

Vučić je tokom posete vrtića "Pčelica" u Vladičinom Hanu, u razgovoru sa upravom ustanove, rekao da su mu se u više vrtića žalili da im treba više zaposlenih, ali da je tu prepreka odluka vlade o zabrani zapošljavanja...

 

Vučić posetio vinariju Aleksić u Vranju

 

Predsednik Srbije posetio je vinariju Aleksić iz Vranja i zavhalio se na divnom vinu, a ujedno je i najavio oživljavanje starog vinogradskog kraja.

 

 

Smanjićemo nezaposlenost u Vladičinom Hanu

 

Drugog dana kampanje "Budućnost Srbije" predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku nameštaja za ugostiteljske objekte "GN Komerc Inženjering" u Vladičinom Hanu, a ispred preduzeća sačekali su ga okupljeni građani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Još jedna porodična fabrika u Vladičinom Hanu - DN Company #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

 

Meštani ove opštine zahvalili su predsedniku Srbije na svemu što je učinio za Vladičin Han, a nekolicina njih obratila je se predsedniku sa molbom da im reši problem nezaposlenosti...

 

 

 

Vučić stigao u Surdulicu Jedan selfi predsedniče

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Dom za penzionere i stara lica u Surdulici, koji obilazi u okviru posete Pčinjskom okrugu, a u sklopu kampanje "Budućnost Srbije".

 

 

U dvorištu Doma dočekao ga je veliki broj građana, kao i korisnika Doma, a prisutni nose transparente "Aleksandar Vučić - Budućnost Srbije" i "Aco Srbine"...

 

 

 

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...