Najnovije vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Jeremić nastavlja sa uvredama umesto da predstavi svoju politiku
Foto: Beta

članica predsedništva sns i Potpredsednica Vlade Srbije

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Jeremić nastavlja sa uvredama umesto da predstavi svoju politiku

Politika

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, izjavila je danas da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, umesto da pred građane izađe sa politikom za koju se zalaže, nastavlja sa uvredama i na svaki način pokušava da našteti ugledu Srbije.

 

"Uvrede koje Jeremić iznosi na račun predsednika Srbije više govore o samom Jeremiću, jer građani mogu da vide da u Srbiji dolaze najveći svetski lideri, kao što je i predsednik Srbije njihov gost. Rezultat tih poseta i dobrih odnosa su nove investicije, radna mesta i očuvanje strateški važnih kompanija, dok Jeremićeve inicijative imaju za cilj samo ostvarenje njegovih ličnih interesa", navodi Mihajlovićeva.

 

"Jeremić ovakvim napadima samo pokazuje da je neko kome, pre svega, građani Srbije ne mogu da veruju, jer pred njih ne izlazi sa jasnom politikom ni po jednom pitanju koje je važno za budućnost Srbije, od pitanja Kosova, preko odnosa u regionu, do ekonomskog razvoja koji bi vodio boljem životu građana", istakla je Mihajlovićeva.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...