POGLEDAJTE NOVE SNIMKE NESREĆE NA RAMPI U DOLJEVCU! Babić sedeo na zadnjem sedištu, a za volanom bio Dejan S. (KURIR TV)
Foto: Kurir TV

jedna žena nastradala

POGLEDAJTE NOVE SNIMKE NESREĆE NA RAMPI U DOLJEVCU! Babić sedeo na zadnjem sedištu, a za volanom bio Dejan S. (KURIR TV)

Politika -

Kurir je u posedu novih video snimaka na kojem se vidi kako izvlače povređene iz automobila posle nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, kada je poginula Stanka Gligorijević (52), a u kojoj je učestvovao automobil u kom se nalazio direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Na objavljenim snimcima se vidi da je Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom "škode superb", koja je udarila u "opel", bio vozač Dejan S. koji je i uhapšen nakon udesa.

Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac, vidi se Babić kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, iza suvozača.

foto: Kurir TV

Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak "škode superb" u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni. Neposredno nakon udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć.

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, među kojima je i Zoran Babić na nosilima u istom džemperu.

foto: Kurir TV

Podsećamo, u udesu na naplatnoj rampi su učestvovala tri vozila - "pasat", "opel" u kome se vozila Stanka Gligorijević i "škoda superb", u kome se nalazio Babić.

Gligorijević je usled povreda preminula na licu mesta, dok je njena sestra M. A. teško povređena.

Lakše su povređeni vozač "opela" S. A., vozač "pasata" S. S. (64) i Dejan S. lakše povređeni.

Nakon hapšenja, Dejan S. je priveđen na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Dejan S. je pušten da se brani sa slobode, a istraga je u toku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track