RADOJIČIĆ IZ DVERI: Srđan Nogo protivpravno izbačen! Ulazak u SZS izdaja! Lideri SZS  odgovorni su za uništavanje države, kriminal i izdaju!
Foto: Printscreen YT

Član Predsedništva Dveri i poslanik

RADOJIČIĆ IZ DVERI: Srđan Nogo protivpravno izbačen! Ulazak u SZS izdaja! Lideri SZS odgovorni su za uništavanje države, kriminal i izdaju!

Politika -

Član Predsedništva Dveri i poslanik Zoran Radojičić uputio je u sredu pismo članovima pokreta u kome tvrdi da je Srđan Nogo protivpravno izbačen iz Dveri i da je svedok da je falsifikovan disciplinski postupak koji je navodno pokrenut 11. februara.

On kaže i da je ideje i vrednosti Dveri napustila interesna grupa unutar pokreta, da je u poslednjih godinu dana sve "metastaziralo", a da su Dveri danas "na ivici nestanka".

Radojičić smatra i da je korak u izdaji izvornog programa Dveri ulazak u Savez za Srbiju, sa onima, kako kaže, koji su odgovorni za uništavanje države, kriminal i izdaju, a sa kojima nemaju ni dodirnih programskih tačaka.

"Ovo nije privatna stranka Boška Obradovića, Marije Janjušević, Slobodana Dimovića, Jugoslava Kiprijanovića i klike poslušnika i interesdžija", rekao je Radojicić i dodao da su stranci potrebni izbori.

Kaže i da se u pokretu ćuti i o finansijskim malverzacijama i ozbiljnom kriminalu, prenosi "Politika".

Kurir.rs/Politika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track