JUTKA PORUČIO ĐILASU I OBRADOVIĆU: Ja sam dao ostavku, sada čekam vas
Foto: Marina Lopičić

reakcija

JUTKA PORUČIO ĐILASU I OBRADOVIĆU: Ja sam dao ostavku, sada čekam vas

Politika -

Sad već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta, i u saopštenju za javnost ističe da od Dragana Đilasa i Boška Obradovića, dokazanih "lopova i nasilnika", koji prete da će deliti nekakvu pravdu u Brusu, očekuje ostavke.

"Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, nema potrebe ni da pominjem", ističe Jeličić u izjavi za javnost, dostavljenoj Tanjugu.

Uz tu izjavu, bivši predsednik Brusa priložio je fotografiju teksta pisane ostavke.

"Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta", navodi Jeličić.

Ostavku je, kaže, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu".

"Ipak, jedini razlog što ovim putem obaveštavam javnost o mojoj ostavci je taj što vidim da dvojica dokazanih batinaša, siledžija i kriminalaca, Dragan Đilas i Boško Obradović, prete da će da dele pravdu u našem Brusu", navodi Jeličić i dodaje da želi da podseti javnost da je Dragan Đilas pretukao sopstvenu ženu, a potom i njenog oca, samo zato što je pokušao da odbrani ćerku.

Za sve to, kaže, postoje dokazi i službene beleške u MUP-u.

"Takođe, Boško Obradović, ogrezao u nasilju nad ženama, poznat po tome što je naredio prebijanje dve novinarke ispred televizije Pink, zavrtao ruku Maji Gojković u Narodnoj skupštini, tukao članicu Republičke izborne komisije, te smatram neverovatnim da se i takva bitanga bori protiv navodnog nasilja nad ženama", ističe Jeličić.

Nema, kaže, potrebe da posebno dodaje Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, jer ta skupina, kako navodi, ni za šta drugo sem prebijanja ljudi nije sposobna.

"Za moju ostavku nemojte da brinete, ali vi, lopovi i nasilnici pre svega, pobrinite se za svoje ostavke", zaključuje Jeličić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja