VUČIĆ: Sa građanima ću uvek da razgovaram, sa siledžijama ne!
Foto: Printscreen Kurir Tv

poruka predsednika

VUČIĆ: Sa građanima ću uvek da razgovaram, sa siledžijama ne!

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek spreman da razgovara i da sasluša građane, ali da neće da razgovara sa siledžijama.

"Ne želim da razgovaram sa fašističkim liderom kakav je Boško Obradović. Neću ni sada kada mi je možda život ugrožen. A, nimalo se ne plašim", rekao je Vučić u obraćanju javnosti.

On je naglasio da je već govorio da je uvek spreman da primi i sasluša građane, te da u prilog tome ide i činjenica da je u devet okruga obišao 42 opštine, ali da će neće da razgovara sa fašistom Obradovićem.

"Iako ću morati, ako bude opet izbaran u parlament. A, Đilas i Jeremić, tajkuni, nisu čak ni članovi parlamenta, pa ne vidim zakonsku odgovnornost u tim slučajevima", rekao je Vučić.

Ponovio je da je uvek spreman za razgovor sa građanima, da čuje šta mora da se popravi, od onoga što je prethodna vlast ostavila.

Vučić je istakao da svakako mora još toga da se uradi, ali i da je već dosta urađeno, te da je bolji privredni rast +4,4 od -3,1, otvorenih 200 fabrika, umesto 3.000 uništenih, otvoreni Narodni muzej, Muzej savremene umetnosti...

"To je ogromna razlika, to je pitanje argumenata za izbore i narod o tome neka odlučuje", rekao je Vučić.

On je naveo da će možda ponovo odvojiti jedan dan za prijem građana.

"Sa njima mogu uvek da razgovaram, ali da siledžijama i nasilnicima neću da razgovaram i neću da menjam tu odluku. Kao što nisam menjao ni odluku o taksama pod pritiksom sveta, kao ni neke druge odluke, neću ni ovo", rekao je Vučić.

Čast, obraz i ponos predsednika Srbije su veoma važni za dostojanstvo građana, poduvkao je predsednik.

"Siledžijama da se udvaram i dodvoravam? Oni meni nešto da prilaze da se rukuju sa mnom.. Neću da se rukujem sa tajkunom Djilasom", rekao je Vučić.

Na pitanje da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić je rekao: "Ne mislim da smo danas dalje od vanrednih parlamentarnih izbora nego što smo bili juče".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja