LJUBOMIR JOVANOVIĆ O PROTESTIMA: Opozicija je potpuno izgubila razum! Nije im dozvoljeno da pljačkaju, pa su pribegli nasilju!
Foto: Kurir

reagovanje

LJUBOMIR JOVANOVIĆ O PROTESTIMA: Opozicija je potpuno izgubila razum! Nije im dozvoljeno da pljačkaju, pa su pribegli nasilju!

Politika -

Opozicija je izgubila razum posle brojnih neuspeha na izborima, pa su zato i pribegli nasilju, izjavio je direktor sportsko-rekreativnog centra "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović.

"Ovi protesti tokom vikenda predstavljaju rušenje pravnog poretka i demokratije. Opozicija je potpuno izgubila kompas i njihova nervoza postaje sve veća, jer ih narod ne želi. Na vlast se dolazi izborima i oni tamo treba da pokažu koliko vrede, a videli smo kako tamo prolaze", rekao je Jovanović.

Jovanović je istakao da opozicija nema plan ni politiku, osim lične mržnje prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

On je dodao da opoziciji nije dopušteno da više pljačkaju sistem, pa su zato pribegli nasilju, kao i da ih se niko ne plaši te da izgledaju smešno.

"Venecuela je poslednji primer u svetu da su zapadne sile i njihove obojene revolucije razotkrivene svuda u svetu i sada pribegavaju tome da samoproglašenim liderima daju podršku i nasilno preuzmu vlast. To upravo pokušavaju da urade i kod nas, samo što se to neće dogoditi", zaključio je Jovanović.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track