Najnovije vesti

Tokom trajanja sednice Skupštine opštine

VERBALNI SUKOB U GROCKOJ, BOŠKO OBRADOVIĆ DOŠAO ISPRED OPŠTINE: Evo šta su pristalice opozicije i građani vikali jedni drugima! (VIDEO, FOTO)

Politika

Lideri i pristalice opozičionog Saveza za Srbiju, razišli su se ispred zgrade opštine u Grockoj nakon jednoipočasovnog skupa, a nešto kasnije i građani Grocke i pristalice lokalne vlasti.

Tokom trajanja sednice Skupštine opštine Grocka, na kojoj je usvojena ostavka dosadašnjeg predsednika opštine Dragoljuba Simonovića, ispred zgrade opštine došlo je do oštrog verbalnog sukoba između pristalica SzS i okupljenih građana Grocke i pristalica lokalne vlasti.

Oni su dobacivali "Bežite kući, lopovi", "Ovo je nasa Grocka", "Boško, fašisto", "Djilasu, lopove"... dok su pristalice Saveza za Srbiju uzvraćali sa - "kako vas nije sramota, kuću su zapalili".

Među okupljenima su bili političari iz Saveza Boško Obradović, Janko Veselinović, Zoran Lutovac, Nikola Jovanović, kao i novinar Milan Jovanović, čija je kuća izgorela.

1 / 9 Foto: Tanjug/Rade Prelić

Lider Dveri Bosko Obradović ponovio je da će nakon Grocke, gde je smenjen Dragoljub Simonović, nastaviti proteste u svim mestima u kojima su namerni da smene lokalnu vlast - u Brusu, zbog gradonačnika u ostavci Milutina Jeličića Jutke i Subotici, zbog gradonačelnika Bogdana Labana.

U tom nizu je kaže i Pink, kao i opština Žitorađa, u kojoj je, kaže, napadnut čovek koji podržava Savez za Srbiju.

Milan Jovanović je na skandiranje učesnika kontramitinga "idite, kući lopovi", što je bilo upućeno funkcionerima Saveza za Srbiju, rekao da bi se i on rado vratio kući, ali ne može jer je izgorela.

On je izrazio očekivanje da ce Simonović biti procesuiran, ne samo zbog paljenja njegove kuće već i svih krađa koje je počinio.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Rade Prelić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...