VUČIĆ U ZRENJANINU: Svi u Beograd 19. aprila, da pokažemo koliko je jaka pristojna Srbija
Foto: Kurir

VUČIĆ U ZRENJANINU: Svi u Beograd 19. aprila, da pokažemo koliko je jaka pristojna Srbija

Politika -

ZRENJANIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina, sa centralnog skupa u okviru posete Srednjebanatskom okrugu, građane iz tog dela Srbije, ali i cele zemlje, da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je snažna demokratska, nacionalna, ali i moderna, poštena, pristojna i jaka Srbija.

"Da im pokažamo koliko nas je i da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika i da ćemo olovkom i marljivim radom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima", rekao je Vučić, povodom najave njegovih političkih protivnika da će radikalizovati proteste.

Mi ćemo uvek da im odgovorimo na miran i civilizovan i demokratski način. Nama nije potrebno nikoga da napadamo, niti bilo kakvo nasilje da provodimo, istakao je: "Nasilje u Srbiji ne sme i siledzije neće proći", poručio je Vučić i dodao da upravo zato želi da građani dođu 19. u glavni grad da bi pokazali koliko je onih koji samo žele pristojnu i modernu Srbiju.

"Slede izbori na kojima ćemo najubedljivije da ih pobedimo", poručio je Vučić.

Tadić pomislio da se zbog njega okupilo ovoliko ljudi

"Kažu mi da je danas u Zrenjaninu bio Boris Tadić i rekao da nikad nije video tolike demonstracije, pa su ga ljudi obavestili da je to nešto drugo i da se nisu okupili zbog njega", kazao je Vučić.

Predsednik je istakao da su mu na jugu Srbije govorili, kada se formirala SNS, da žene u velikom broju glasaju za Tadića zato što je lep.

"Ja sam tad pitao: jesi li ti dobro radio i da li radite dovoljno na terenu? A onda sam povereniku rekao da tog čoveka ne smenjuje, već da ga natera da radi više. Jer, žene ne glasaju za lepotu, već za odgovornost, rad i budućnost", istakao je Vučić

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track