Najnovije vesti

DJ ŽEKS NAJAVIO TURNEJU STOP NASILJU SAMO LJUBAV: Mitrovićev tvit dočekan sa oduševljenjem!
Foto: Pink.rs

TV PINK

DJ ŽEKS NAJAVIO TURNEJU STOP NASILJU SAMO LJUBAV: Mitrovićev tvit dočekan sa oduševljenjem!

Politika

Kao odgovor na nedolazak predstavnika opozicije na najavljeni protest u subotu ispred zgrade TV Pink, Željko Mitrović je jutros na svom Tviter nalogu,objavio deo svog di-džej seta i najavio turneju pod sloganom"Stop nasilju, samo ljubav".

 

"DJ ŽEKS se sprema na turneju STOP VIOLENCE JUST LOVE, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000 vati snage što je 9 decibela više nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu", napisao je Mitrović.

 

 

Ovaj Željkov tvit su njegovi pratioci dočekali sa oduševljenjem.

 

"Koliko jak snimak! Sve si ih pokorio! Crknite hejteri", jedan je od komentara.

 

Zanimljivo je da su čak i pripadnici opozicije čestitali Mitroviću na ovakvom odgovoru na najavljene proteste.

 

"Opozicionar sam ali moram da ti čestitam. Volim kad neko ide tako tvrdo i muški, jer samo takav nastup će isterati na čistinu političke vođe opozicije ", glasio je komentar na Željkov tvit.

 

Podsetimo, uz muziku, posluženje i jasnu poruku "Stop nasilju, samo ljubav", Željko Mitrovići veliki deo zaposlenih TV Pink su kao dobridomacini, na svojoj imovini - televiziji Pink - bili spremni da docekaju najavljene protestante. Protest je bio zakazan ispred zgrade najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, koja tu poziciju neprikosnoveno drži već 25 godina, ali se na zakazano okupljenja pripadnici opozicije nisu pojavili. DJ Žeks je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, koji su se u velikom broju, našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomisli i pogazili dato obećanje.

 

S obzirom na to da je di-džej Žeks i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion STOP VIOLENCE JUST LOVE sa kog će im muziku puštati upravo DJ Žeks.

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...