Najnovije vesti

OSVANULA UŽASNA PORUKA NA FEJSBUKU: Uputio pretnje smrću predsedniku Vučiću i Srbima na KiM! SVIMA SAMO PO METAK U ČELO (FOTO)
Foto: Tanjug Dragan Kujundžić, Printscreen Facebook

SRPSKA LISTA POZIVA NADLEŽNE DA REAGUJU

OSVANULA UŽASNA PORUKA NA FEJSBUKU: Uputio pretnje smrću predsedniku Vučiću i Srbima na KiM! SVIMA SAMO PO METAK U ČELO (FOTO)

Politika

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić objavio je na svom fejsbuk nalogu da su poslednji incidenti uznemirili Srbe na KiM, a na to je izvesni Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužuju "samo po metak u čelo".

 

Iz Srpske liste poručuju da od nadležnih organa očekuju da procesuiraju sve koji upućuju ovakve pretnje.

 

"Koji predstavnici Srba u Haradinajevoj šiptarskoj vladi... To su sve veleizdajnici kao i Vučić! Svima samo po metak u čelo", zapretio je Kostić ispod teksta u kojem je potpredsednik Srpske liste rekao da su poslednji incidenti uznemirili Srbe na KIM.

foto: Printscreen/Facebook

 

"I potpredsednik Igor Simić i svi naši članovi uvek će i na svakom mestu nastaviti borbu za srpski narod. Od nadležnih organa očekujemo da procesuiraju one koji upućuju ovakve pretnje jer nasilje se ne sme tolerisati", kažu u Srpskoj listi, preneo je Alo.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...