LOZNICA: Odbornici izašli iz Skupštine grada
Foto: T.Ilić

LOZNICA: Odbornici izašli iz Skupštine grada

Politika -

LOZNICA - Deo odbornika skupštinske većine u Loznici (SNS i SPS) danas je prekinuo boravak u prostorijama Skupštine grada.

Oni su u petak saopštili kako će boraviti u prostorijama Skupštine grada i gradske uprave zbog, kako je obrazložio odbornik iz redova SNS Marko Jovanović, „sve učestalijih i agresivnijih oblika nasilja od strane dela opozicije predvođenih liderima Saveza za Srbiju“.

Ovim činom su, kažu, poslali poruku da ‘’nasilju nije mesto u političkom ophođenju sa političkim protivnicima’’ i pokazali odlučnost da se ‘’brani pre svega izborna volja i da smenjivost vlasti može jedino da se dešava na slobodnim, fer, demokratskim izborima, odlukom građana’’.

Kako je Jovanović medijima rekao u petak, odbornici većine odlučni su u nameri da štite institucije Grada Loznice i Republike Srbije, i ''brane izbornu volju građana Loznice i Srbije''.

Inače, Loznica je jedan od gradova u kojima je prethodnih jedanaest petaka odrganizovan protest ‘’Jedan od pet miliona’’, a nijednom nije bilo incidenata.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track