Najnovije vesti

POVERENJE UMALO SKUPO PLATILE Tri srpske srednjoškolke stopirale u Gračanici pa  zaustavile Albanca! Ali, posle nije hteo da zaustavi automobil! Evo kako se sve završilo
Foto: Profimedia

Policija reagovala

POVERENJE UMALO SKUPO PLATILE Tri srpske srednjoškolke stopirale u Gračanici pa zaustavile Albanca! Ali, posle nije hteo da zaustavi automobil! Evo kako se sve završilo

Politika

Tri srpske srednjoškolke koje su danas stopirale u Gračanici do škole, koja se nalazi na pet kilometara, udaljenom Lapljem Selu, prevezao je Albanac, koji potom nije hteo da zaustavi automobil. Ovaj slučaj je za RTV Kim potvrdio Bratislav Trajković komandir policijske stanice u Gračanici.

 

 

 

Kako saznajemo, devojčice su molile da čovek zaustavi automobil, ali je on odbijao i na insistiranje posle paničnih zahteva i plakanja konačno je zaustavio auto.

Komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković nije želeo da da više detalja o ovom slučaju, naglasivši da je istraga u toku.

"Slučaj je prijavljen, u toku je pregled kamera, za sada toliko možemo reći, videćemo šta dalje", objasnio je on.

Кroz Gračanicu prolazi magistralni put Priština-Gnjilane koji je vrlo prometan i često se iz automobila dobacuje i srednjoškolskoj deci i ženskim osobama.

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...