MILAN KOVAČEVIĆ IZ SRBICE DOŠAO NA SKUP U BEOGRAD: Mnogo toga se promenilo od Vučićevog dolaska u moj kraj! Sada imam sve
Foto: Zoran Šaponjić

MILAN KOVAČEVIĆ IZ SRBICE DOŠAO NA SKUP U BEOGRAD: Mnogo toga se promenilo od Vučićevog dolaska u moj kraj! Sada imam sve

Politika -

BEOGRAD - Među Srbima sa Kosmeta koji su došli u Beograd na skup u okviru kampanje predsednika je i Milan Kovačević iz sela Banja, u opštini Srbica, koji kaže da je došao danas na miting da podrži politku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kovačević je u januaru prošle godine tokom razgovora meštana sa predsednikom Vučićem u Lapljem selu, predsednika upoznao sa problemima koji muče i njega i ostale Srbe na KiM.

Vučić mu je tada obećao, a zatim i uputio pomoć, dve krave i pet ovaca, koje su donirali ljudi u saradnji sa Kancelarijom za KiM, kako bi Milan ostao i radio na svom imanju.

Milan kaže da se od dolaska predsednika Vucića u njegov kraj mnogo toga promenilo u njegovom životu.

"Mnogo toga se promenilo od tada, pomogli su mi da renoviram kuću, dobio sam traktor, želim da se bavim stočarstvom i poljoprivredom i sada imam sve", rekao je Kovačević koji je na skup došao sa šajkačom, kako se, i inače, često pojavljuje.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track