Najnovije vesti

NEBOJŠA BAKAREC UPUTIO OTVORENO PISMO BOŠKU OBRADOVIĆU: Kakav primer pružate svojoj deci? Da se iživljavaju nad slabijima od sebe, da muče i ponižavaju svoje žrtve i da nasilno i u krvi otimaju ono za čim žude?
Foto: Dado Đilas, Ana Paunković

reagovanje

NEBOJŠA BAKAREC UPUTIO OTVORENO PISMO BOŠKU OBRADOVIĆU: Kakav primer pružate svojoj deci? Da se iživljavaju nad slabijima od sebe, da muče i ponižavaju svoje žrtve i da nasilno i u krvi otimaju ono za čim žude?

Politika

Politički analitičar i odbornik SNS u Skupštini grada Beograda Nebojša Bakarec uputio je Bošku Obradoviću otvoreno pismo govoreći da se lider Dveri od skromno odevenog i povučenog čačanskog bibliotekara transformisao u moderno obučenog, ali nažalost razularenog kabadahiju koji već godinama srlja iz nasilja u nasilje. 

"Pozavideli bi Vam i Kučuk-Alija i Aganlija. Što je najgore, uvek birate za žrtve one koji su fizički slabiji od vas – žene. Novinarke, poslanice, odbornice – Vama je svejedno. Naše majke, sestre, bake, ćerke i koleginice su se herojski suprotstavile Vašem nasilju prilikom pokušaja upada u Skupštinu grada. Zulumćarite i bahatite se po Beogradu, dok u Čačku vaša deca pate za ocem. Šta je Vama važnije? Vaša narcisoidna potreba da budete „vođa“, u centru pažnje, pa makar bio prepoznat samo po zlu, ili je važnije da brinete o svom potomstvu, i da ih vaspitavate da budu dobri ljudi? Ako je ovo drugo u pitanju, znajte da deca najviše uče podražavajući svoje roditelje. Kakav primer pružate svojoj deci? Da se iživljavaju nad slabijima od sebe, da muče i ponižavaju svoje žrtve i da nasilno i u krvi otimaju ono za čim žude?", napisao je Bakarec. 

Odbornik SNS je dalje dodao da je shvatio u čemu je problem lidera Dveri.  "Vi mrzite sebe, nezadovoljni ste svojim životom, i to se ispoljava kroz nasilje i mržnju. Sebe mrzite zbog toga što se ne osećate ugodno u sopstvenoj koži. Vaši kompleksi i frustracije kuljaju iz Vas nalik nečisti što se izliva iz kloake. Na Vašoj poslednjoj izjavi da ćete vlast rušiti na ulici pozavideli bi Vam i najkrvožedniji revolucionari iz istorije. Slično su prethodnih meseci govorili Vaši drugosrbijanski prijatelji Goran Marković ("kroz institucije ne može ništa da se uradi", i "jedino rešenje u Srbiji apsolutna pobuna i ulica"), Dragan Velikić („Ja zaista verujem da, ubeđen sam u to, ovaj režim može samo na ulicama da se skloni“), Jovo Bakić („Vučiću će suditi revolucionarni sud“ i „Mafija svojevoljno s vlasti ne odlazi.“) i Snežana Čongradin („Reč je, međutim, o sili koja pada, samu sebe urušava, kojoj nema spasa i kojoj će suditi, ne nezavisni, već revolucionarni sudovi“). Vas i Vaše prijatelje podsećam da direktno kršite Krivični zakon (član 309. Stav 1. – „Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja“). Vi, kao i svi krvožedni uzurpatori pretpostavljate da zakoni počinju da važe onog trenutka kada ih Vi donesete. Vaši prijatelji tajkuni Đilas i Jeremić i Vi maloumno smatrate da ste iznad Zakona, a niste, verujte mi. P.S. Vi i vaša mala kamarila, kršite i druge članove Krivičnog zakonika – „Napad na ustavno uređenje“ (član 308.); „Udruživanje radi protivustavne delatnosti“ (član 319.); „Pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije“ (član 320.)", napisao je Bakarec.  

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...