Najnovije vesti

SVI PRIČAJU O TOME DA JE VUČIĆ IGNORISAO ZAJEDNIČKO FOTOGRAFISANJE: Pogledajte snimak koji otkriva šta se zapravo desilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen

samit u tirani

SVI PRIČAJU O TOME DA JE VUČIĆ IGNORISAO ZAJEDNIČKO FOTOGRAFISANJE: Pogledajte snimak koji otkriva šta se zapravo desilo! (VIDEO)

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno boravi u Tirani, gde se održava samit Procesa Brdo Brioni, gde je u jednom trenutku ignorisao zajedničko fotografisanje sa domaćinoma skupa.

Predsednik Srbije prvi je, inače, stigao na ceremonijalni doček pred kamerama, ali se, nakon rukovanja sa domaćinom, albanskim predsednikom Iljirom Metom i inicijatorima Procesa, predsednicima Hrvatske i Slovenije, nije zadržao radi fotografisanja.

 


Ranije danas gotovo svi albanski i prištinski mediji objavili su da se pred početak Samita sreo sa Tačcijem, u prisustvu šefice evropske diplomatije Federike Mogerini, i da se sa njim hladno rukovao.

 

Vučić: Pristojno je rukovati se pri susretu sa nekim

 

Na pitanje novinara o rukovanju sa Tačijem i ignorisanju zajedničkog fotografisanja, predesednik Vučić je istakao da je to normalno pri susretu sa nekim i da to nije bilo ništa zvanično.

 

"Nisam se fotografisao zvanično, nego je normalno kad vidite čoveka da se rukujete. Sa svakim sa kim se sretnem ja se rukujem, sa Kolindom, Pahorom, mislim i sa Metom. Nije to bilo ništa zvanično. A sad da li smo se hladno rukovali, pa ne nego, treba ne znam kako da se ljubimo ili ne znam šta radimo. Pristojno je da se rukujete sa nekim i aj zdravo", istakao je Vućić.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...