VUČIĆ NAJAVIO: U petak otvoreno sa predstavnicima Srba sa KiM!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

predsednik srbije

VUČIĆ NAJAVIO: U petak otvoreno sa predstavnicima Srba sa KiM!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM, u petak, da po pitanju KiM ne bi želeo da bilo ko ima velika očekivanja, već da budemo "čvrsto na zemlji" i da se na svaki način borimo za interese našeg naroda i zemlje i opstanemo na vekovnim ognjištima.

On je novinarima u Novom Sadu rekao da će najpre saslušati šta imaju da mu kažu predstavnici Srba, a zatim će otvoreno razgovarati sa njima i reći im šta misli o svemu.

"Nikome ne bih pozeleo da ima velika očekivanja. Bolje da budemo čvrsto na zemlji i dobro utemeljeni na zemlji gde jesmo, da ne gajimo velika očekivanja, ali da se borimo na svaki način za interese našeg naroda i zemlje", rekao je Vučić na pitanje novinara šta će reći Srbima sa KiM na tom sastanku.

Istakao je da moramo da pokažemo odlučnost i želju da opstanemo na vekovnim ognjištima, ali i uzdržanost, smirenost, trpeljivost i dovoljno pameti koju nismo uvek u svakom istorijskom trenutku imali kroz istoriju, naglasio je predsednik Vučić.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track