MIŠA VACIĆ UŠAO U VRANJSKU VLAST! Bivši socijalisti priklonili se Srpskoj desnici (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

U VRANJE NEMA LAGANJE

MIŠA VACIĆ UŠAO U VRANJSKU VLAST! Bivši socijalisti priklonili se Srpskoj desnici (FOTO)

Politika -

Srpska desnica i zvanično je, po prvi put postala deo vlasti u nekoj opštini

Grupa građana "Jedinstveni za Vranje", potpisivanjem sporazuma, postala je 22. organizacija koja je pristupila Srpskoj desnici.

Sporazum su u Vranju 20.maja 2019.godine, potpisali Miša Vacić, predsednik Srpske desnice i Borivoje Antić, predsednik "Jedinstvenih za Vranje".

- Ovim činom Srpska desnica je zvanično postala vlast u Vranju. Od danas imamo svoja dva odbornika u Skupštini grada Vranje. Sa velikim zadovoljstvom ističem da je Vranje prvi grad u kome imamo učešće u vlasti - rekao je predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

“Jedinstveni za Vranje” su i do sad bili deo vlasti, ali u okviru liste SPS-a. U okviru sporazuma je dogovoreno da celokupno članstvo pređe u Srpsku desnicu, a pored gradskih odbornika Nikole Jovića i Borivoja Antića, pristupnice Srpske desnice potpisali su i drugi funkcioneri Grupe građana “Jedinstveni za Vranje”.

Sporazumom je definisano da Borivoje Antić bude predsednik odbora Srpske desnice u Vranju, dok će Darko Filipović biti koordinator Srpske desnice za Pčinjski okrug.

Današnjem potpisivanju sporazuma prisustvovali su i Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja