DAJ IMENA UBICA I KRIMINALACA! ČEMU STRAH, PLAŠIŠ SE DA TE NE TUŽE? E, JADNIČE! Đuka odbrusio Veselinoviću! Žestok fajt na Tviteru!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

pršti na sve strane

DAJ IMENA UBICA I KRIMINALACA! ČEMU STRAH, PLAŠIŠ SE DA TE NE TUŽE? E, JADNIČE! Đuka odbrusio Veselinoviću! Žestok fajt na Tviteru!

Politika -

Veselinović je optužio Đukanovića da je NATO lobista

Predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" Željko Veselinović ušao je u ozbiljan fajt na Tviteru sa poslanikom Srpske napredne stranke Vladimirom Đukanovićem.

Veselinović, inače poznat po prostačkom vređanju premijerke Ane Brnabić i Milene Ivanović, od čijih postupaka se ogradio i Saveza za Srbiju koje on podržava, okačio je sliku Đukanovića sa potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, ispod koje je napisao "Srpski junaci". Ovaj potez iziritirao je Đukanovića, koji ga je pitao šta mu nije jasno. A onda je krenulo prepucavanje.

Veselinović ga je optužio da je NATO lobista, i da se druži sa kriminalcima, dok mu je Đukanović odgovorio da nije, jer se ne druži sa Đilasom. Aonda su došli i do Tužilaštva i suda.

- Taman da te lepo ovi ljudi tuže, jer im lepiš etikete kao šiptarsko tužilaštvo. Da ti malo olakšaju novčanik - napisao je Đukanović, i dodao da treba da ga je sramota jer kleveće ljude kao "šiptarko tužilaštvo".

- Po čemu su kriminalci? Koga su ubili? Kome su šta ukrali? Klevećeš ljude kao šitparsko tužilaštvo i to samo zato što mogu da oraganizuju odbranu naroda. Sram te bilo - napisao je Đukanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track