GORAN VESIĆ: Kada mi izgradimo metro to će biti još jedan dokaz koliko je Đilas nesposoban!
Foto: Dado Đilas

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA

GORAN VESIĆ: Kada mi izgradimo metro to će biti još jedan dokaz koliko je Đilas nesposoban!

Politika -

Kada god pomislim da Đilas ne može da bude licermerniji on me ponovo demantuje i pokaže da njegovoj dvoličnosti nema kraja, poručio je član predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić navodi da je Đilas napao Grad Beograd i Vladu Republike Srbije u intervjuu nedeljniku Vreme jer će "Kinezi dobiti da rade metro bez tendera", a na pitanje novinara da li su on i Boris Tadić hteli da daju posao francuskoj kompaniji bez tendera Đilas odgovara da je tačno, "da su hteli da kupe vozove i eletro-opremu bez tendera za 350 miliona evra ali da je to neuporedivo".

"Šta je tu neuporedivo? Za Đilasa je znači loše kada sadašnja Vlada i Grad Beograd grade metro kroz međudržavni sporazum bez tendera a dobro je kada su Tadić i on hteli da dodele isti posao drugoj kompaniji bez tendera!? Pa da li je ova politička lupeža normalna", rekao je Vesić u izjavi Tanjugu.

Kako je rekao, jedna stvar je neuporediva, a to je da će sadašnja gradska vlast napraviti metro, a on nije.

"A obećavao ga je javno građanima i 2008, i 2009, i 2010 i 2011. godine! Kada mi izgradimo metro to će biti još jedan dokaz koliko je Đilas nesposoban. I zato bi on da Beograd ostane bez metroa jer njega nikada nije interesovalo "ta je dobro za građane", rekao je Vesić.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track