Najnovije vesti

PRETRG’O SE RAMUŠ: Od Tačija orden, a od Haradinaja marka i to poštanska?! Pogledajte taj kiseli izraz lica Medlin Olbrajt! Neprocenjivo (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

da je makar neko brošče...

PRETRG’O SE RAMUŠ: Od Tačija orden, a od Haradinaja marka i to poštanska?! Pogledajte taj kiseli izraz lica Medlin Olbrajt! Neprocenjivo (FOTO)

Politika

Ramuš Haradinaj je ako ništa drugo veoma ekonomičan, ali Medlin Olbrajt je sudeći po izrazu lica očekivala mnogo bolji poklon!

Naime, tzv. premijer Haradinaj je u znak zahvalnosti Olbrajtovoj poklonio poštansku marku sa njenim likom, ali američka mentorka, sudeći barem po kiselom izrazu lica, nije baš bila oduševljena poklonom... Veorvatno je u zamenu za "nezavisnost" očekivala nešto više... Makar neki broščić, po njima je svojevremno bila poznata u svetskoj politici...

Olbrajtova šalje poruke broševima

Medlin Olbrajt je najpoznatija političarka koja je skrivene poruke sagovornicima pokazivala raznim broševima. Neke broševe je nosila iz političkih, a neke iz ličnih razloga. Iz političkih razloga, najpoznatiji je primer broša u obliku zmije. Posle prvog sastanka sa Sadamom Huseinom, čula je da je izjavio da je slična opasnoj zmiji. Na drugom sastanku sa njim, Medlin Olbrajt je nosila broš u obliku zmije. Verujem da taj primer postavlja osnovu celoj zbirci njenih broševa", kaže direktorka izložbe Olbrajtovih broševa.

(Kurir.rs/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...