PRETRG’O SE RAMUŠ: Od Tačija orden, a od Haradinaja marka i to poštanska?! Pogledajte taj kiseli izraz lica Medlin Olbrajt! Neprocenjivo (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

da je makar neko brošče...

PRETRG’O SE RAMUŠ: Od Tačija orden, a od Haradinaja marka i to poštanska?! Pogledajte taj kiseli izraz lica Medlin Olbrajt! Neprocenjivo (FOTO)

Politika -

Ramuš Haradinaj je ako ništa drugo veoma ekonomičan, ali Medlin Olbrajt je sudeći po izrazu lica očekivala mnogo bolji poklon!

Naime, tzv. premijer Haradinaj je u znak zahvalnosti Olbrajtovoj poklonio poštansku marku sa njenim likom, ali američka mentorka, sudeći barem po kiselom izrazu lica, nije baš bila oduševljena poklonom... Veorvatno je u zamenu za "nezavisnost" očekivala nešto više... Makar neki broščić, po njima je svojevremno bila poznata u svetskoj politici...

Olbrajtova šalje poruke broševima

Medlin Olbrajt je najpoznatija političarka koja je skrivene poruke sagovornicima pokazivala raznim broševima. Neke broševe je nosila iz političkih, a neke iz ličnih razloga. Iz političkih razloga, najpoznatiji je primer broša u obliku zmije. Posle prvog sastanka sa Sadamom Huseinom, čula je da je izjavio da je slična opasnoj zmiji. Na drugom sastanku sa njim, Medlin Olbrajt je nosila broš u obliku zmije. Verujem da taj primer postavlja osnovu celoj zbirci njenih broševa", kaže direktorka izložbe Olbrajtovih broševa.

(Kurir.rs/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track