OVA NARKOMANKA JE SRBE NAZVALA GOVEDIMA KOJE TREBA SPALITI! Milova drogirana savetnica hapšena zbog HEROINA: Mirna Šmrkčević voli Đukanovića i drogu!
Foto: Printscreen, Dado Đilas, Shutterstock

CRNOGORSKA NARKO-DIPLOMATIJA: MRAČNA STRANA LAJAVE SAVETNICE!

OVA NARKOMANKA JE SRBE NAZVALA GOVEDIMA KOJE TREBA SPALITI! Milova drogirana savetnica hapšena zbog HEROINA: Mirna Šmrkčević voli Đukanovića i drogu!

Politika -

Uhvaćena... Kurir imao uvid u sudske spise koji dokazuju da je diplomata Crne Gore koristila narkotike, zbog čega je državni vrh morao da pegla njene skandale

Mirna Nikčević, koja se kao diplomata Crne Gore proslavila prostaklukom i pretnjama da bi spalila Srbe, ima nemirnu prošlost.

Kurir je imao uvid u dokument koji otkriva da je Nikčevićeva pre dve godine raskrinkana kao narkomanka i čak svedočila protiv izvesnog Mihaila Radonjića da joj je prodavao drogu.

Radi se

U sudskom spisu pod oznakom K. BR.75/17 navodi se da je ova vatrena obožavateljka Mila Đukanovića od Radonjića kupovala heroin, a pala je prilikom kupovine suboteksa, koji heroinski zavisnici koriste kao zamenu za heroin.

foto: Shutterstock

Naš izvor otkriva da je Mirna Nikčević upravo zbog narkomanske zavisnosti hitno povučena iz diplomatske misije Crne Gore u Briselu, što joj je bila dužnost pre ove u crnogorskoj ambasadi u Turskoj.

- Ona je u Briselu takođe bila savetnica u ambasadi, a zbog konzumiranja psihoaktivnih supstanci mandat joj je ranije prekinut i vraćena je u zemlju. Izbacivali su je i iz ministarstva spoljnih poslova Crne Gore zbog dugogodišnjeg problema sa zavisnošću, ali je nekako uvek bila vraćana na posao. Otkriveno je i da je krala koleginicama pare iz torbi - priča naš sagovornik.

Lepljivi prsti

Mirna Nikčević je s mesta savetnika ambasadora najvatrenije podržala antisrpsku politiku crnogorskog predsednika, pa je poručila da bi spalila sve Srbe.

Zaštita MINISTAR DARMANOVIĆ JOJ BIO OČUH

foto: AP

Zaštita koju je ona imala u crnogorskoj diplomatskoj strukturi potiče iz činjenice da joj je crnogorski šef diplomatije Srđan Darmanović bio očuh. Tome su prethodili bliski odnosi dve porodice, jer su Darmanovići i Nikčevići bili prve komšije, a onda je bliskost Mirnine majke i Darmanovića prerasla u ljubavni odnos.

foto: Kurir

Ne propustite

DANAS POKLON U KURIRU! NAŠA NAJLEPŠA KISELA TESTA: Preko 40 ukusnih recepata sa originalnim fotografijama

Danas uz Kurir dobijate na poklon dodatak Naša najlepša kisela testa, sa receptima kao što su: švajcarska pita, kuvani đevrek, piroške sa mesom, preklopljene pogačice, pancerote, pogača sa paradajzom, pogačice sa čvarcima, mekike, hleb sa heljdom...

foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/Danijela Jovanović/Foto: Printscreen, Dado Đilas, Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track