HAOS U OPOZICIJI, TEODOROVIĆ ISPROZIVAO SERGEJA, A ONDA GA NA KRAJU BLOKIRAO: Ne možeš na izbore, slikao si se sa Panom  SERGEJ: A je l može da se kandiduje neko kome je žena bila u JUL-u?
Foto: Printscreen N1, Vladimir Šporčić

Žestoko

HAOS U OPOZICIJI, TEODOROVIĆ ISPROZIVAO SERGEJA, A ONDA GA NA KRAJU BLOKIRAO: Ne možeš na izbore, slikao si se sa Panom SERGEJ: A je l može da se kandiduje neko kome je žena bila u JUL-u?

Politika -

Akademik Dušan Teodorović žestoko je isprozivao lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića poručujući mu da praktično da ne bi smeo da učestvuje na bilo kakvim izborima zbog problematičnog društva, a zatim ga je posle razmene optužbi na tviteru blokirao.

- Izborni uslovi: Kandidati sa bilo koje izborne liste ne smeju da imaju zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom - napisao je na Tviteru Teodorović.

foto: Kurir

Trufunović se, naime, fotografisao sa bivšim radikalom Panićem. To su posle prozivke Teodorovića, isto su učinili i drugi tviteraši, postavljajući na toj društvenoj mreži sliku lidera PSG sa Panićem.

foto: Twitter

Polemika se potom nastavila, pa je Teodrović dopunio listu i kazao da nema fotografisanja ni da Miloradom Ulemekom Legijom, nekadašnjim komadantom Jedinice za specijalne operacije, osuđenog na maksimalnih 40 zatvora jer je u dogovoru sa vođama zemunskog klana organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića.

foto: Tviter

Nije nepoznato da je upravo Trifunović hvalio svog starog drugara Legiju.

Lider PSG, međutim, nije ostao dužan poručivši da bi trebalo sa ovim uslovima da obave unutrašnji dijalog u okviru "Samoodbrane".

- A, jel može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica JUL i potpisnikpodrške zloglasnom rektoru Arsenijeviću u Kragujevcu - upitao je Trifunović akademika.

foto: Tviter

Trifunović je zatim na tviteru izložio i dokaz za svoju tvrdnju.

Posle toga, Teodorović je na tviteru naveo da Sergej "opet ne govori istinu", a zatim ga je blokirao.

Na kraju je Sergej objavio novi tvit, u kome se pita zašto je blokiran.

Nakon raskola među šefovima protesta "Jedan od 5 miliona" osnivanje pokreta "Samoodbrane" uz Teodrovića najavili su Nikola Kojo, Jovo Bakić, Filip David, Dušan Petrilčić, Dubravka Stojanović.

Kurir.rs/Foto:Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track