LUKA PETROVIĆ PORUČIO BASTAĆU: Dokle ćeš više da lažeš i obmanjuješ narod?! Ti si sa Đilasom rušio gradilišta, uništavao zgradu RTS, lomio građevinske znakove, maltretirao radnike
Foto: SNS

reagovanje

LUKA PETROVIĆ PORUČIO BASTAĆU: Dokle ćeš više da lažeš i obmanjuješ narod?! Ti si sa Đilasom rušio gradilišta, uništavao zgradu RTS, lomio građevinske znakove, maltretirao radnike

Politika -

Luka Petrović, član Predsedništva Srpske napredne stranke odgovorio je predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću koji je danas kritikovao radove koji se izvode u centru Beograda.

Bastać je na konferenciji za štampu ispred pogona "GSP Beograd" rekao da će od septembra u gradu biti totalni saobraćajni kolaps sve zbog, kako tvrdi, besmislenih ideja zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i gradskog arhitekte Marka Stojčića.

Nakon toga ga je Petrović pitao "dokle će više da laže i obmanjuje narod".

"Pa jedino što si ti uradio i doprineo je to što si sa svojim šefom Đilasom upadao i uništavao zgradu RTS-a, rušio gradilišta, lomio građevinske znakove i maltretirao poštene radnike. Pa kako te nije sramota i da li imaš imalo obraza da možeš da kažeš da si ti uticao na bilo šta od navedenog, kada svi znaju, a i lako je proverljivo, da je i Sekretarijat za saobraćaj u svojim uslovima napisao da režim saobraćaja ostaje isti", napisao je Petrović u saopštenju i dodao:

"Da li imaš nešto da kažeš, a da ne slažeš, ili vam je to u krvi da sve što valja i sve što je dobro morate da ispolitizujete i pokušavate na najgore moguće načine da uništavate. Dokle ide vaša destrukcija i mržnja. Moraš da shvatiš da ćemo ti uvek sa zadovoljstvom odgovarati, ali ne lažima, nego istinom i činjenicama".

"A što se tiče tvoje velike nervoze i pretnji da nešto nećeš da daš, taj isti „Milan Gale Muškatirović“, koji si sistemski godinama pljačkao i uništavao, pa nije to tvoja privatna imovina, kako izgleda misliš, nego moraćeš da jednom počneš da poštuješ zakon, možda za tebe teško i nezamislivo, ali ne brini, to ćemo te mi naučiti", napisao je član Predsedništva SNS.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track