SRPSKA LISTA: Narod je izabrao Vučića za kapitena odbrane KiM
Foto: Beta/Saša Đorđević

sa više od 80 odsto osvojenih glasova

SRPSKA LISTA: Narod je izabrao Vučića za kapitena odbrane KiM

Politika -

KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista saopštila je da osvedočeni promoteri i borci za nezavisno Kosovo, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, koje je pobeda SNS i Aleksandra Vučića 2012. sprečila da jedan od 1.000 katanaca, koje su stavili na srpske firme, stave i na granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, sijasetom laži nastoje da svojim antisrpskim delovanje iskukaju podršku osvedočenih neprijatelja srpskog naroda.

"Ove štetočine na političkom telu naše Srbije, koji su dok su bili na vlasti se čašćavali najsočnijim psovkama na račun naše otadžbine Srbije, a strance molili da Kosmet amputiraju od ostatka Srbije, nikada više neće upravljati Srbijom jer je ovaj narod, posebno na Kosovu i Metohiji, zbog njihove politike postradao skoro kao od nekadašnjih okupacionih vlasti", navela je SL.

To što ovi, kako se kaže, paraziti i strani plaćenici, razmišljaju da li će učestvovati na izborima, po uslovima koje su sami svojevremeno uspostavili, nastavak je njihove politike zbog koje nikada nisu ustali u odbranu srpskog naroda koji je stradao na Kosmetu.

"Ovi diletanti ne moraju previše da razmišljaju, na osnovu stava građana Srbije učestvovali ili ne, cenzus preći neće, a na Kosovu i Metohiji, kao i na prethodnim izborima, imaće manje glasova nego onih koji će biti nevažeći", navela je Srpska lista.

Srpski narod sa Kosova i Metohije, kaže se u saopštenju, od 2012. godine do danas na izborima je svojim glasovima na demokratski način jasno poručio koga bira za kapitena odbrane Kosova i Metohije.

To je Aleksandar Vučić, sa više od 80 posto osvojenih glasova, koji se kao lav bori za srpski narod i naše Kosovo i Metohiji, za razliku od Jeremića i Đilasa koji se po pravilu bore za svoje fantomske firme, napominje SL.

Na svim izborima Srbi sa Kosmeta su, kako se navodi, Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i ostalima "iz Saveza protiv Srbije poslali jasnu poruku, daleko vam lepa kuća štetočine".

"Ove aveti prošlosti okupljeni u Savezu protiv Srbije na Kosmetu glasove mogu očekivati samo od svojih albanskih pajtosa koji ih dočekuju crvenim tepihom i reklamiraju u svojim medijima kao one koji im najviše odgovaraju na srpskoj političkoj sceni", navela je u saopštenju Srpska lista.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track