VUČIĆ POSLE SASLUŠANJA HARADINAJA U HAGU: Srpska SUZA nema roditelje
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

nepravda

VUČIĆ POSLE SASLUŠANJA HARADINAJA U HAGU: Srpska SUZA nema roditelje

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je vest da je Ramuš Haradinaj saslušan u Specijalnom sudu za OVK. Kaže da nam do sada niko nije doneo pravdu i ne očekuje da će se to dogoditi u budućnosti.

Aleksandar Vučić navodi za RTS da su na delu dvostruki aršini i da niko ne može da odgovori na pitanje - gde su pravo i pravda.

Ističe da kad postavi pitanje - kako je moguće da se "pravi druga albanska država u srcu Evrope", dobije odgovor: "Vi, Srbi, morate da razumete da je to protiv vas, ali ne može drugačije da bude", i tada shvati da su pravda i pravo umrli.

foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dodaje da srpska suza nije imala niti će naći roditelje i da Srbija mora da se izbori za bolju budućnost, ali tako da je ne ugrožava.

- Mi treba da se izborimo za bolju, snažniju i jaču Srbiju, za našu bolju budućnost, da prećutimo mnoge stvari, ali da počnemo, i kada počnemo da govorimo, da ne ugrožavamo svoju budućnost nijednog sekunda. Ali nemojmo da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu jer nije nam je doneo dosad pa neće ni u budućnosti, poručio je predsednik.

(Kurir.rs/Tanjug/RTS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track