NAPREDNJACI NAPALI SOCIJALISTE U SKUPŠTINI, DAČIĆ PROGOVORIO O SUKOBU: Ono što je poručio o odnosu SPS i SNS mnogima se neće svideti
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

reagovanje

NAPREDNJACI NAPALI SOCIJALISTE U SKUPŠTINI, DAČIĆ PROGOVORIO O SUKOBU: Ono što je poručio o odnosu SPS i SNS mnogima se neće svideti

Politika -

Lider socijalista i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se posvetio svom ministarskom poslu i da se bavi pitanjem Kosova i Metohije, te da nema dovoljno vremena za bavljenje stranačkim pitanjima.

"Jedino što se nadam je da će narod znati da ceni tu moju posvećenost i da ćemo na izborima dobiti dobar rezultat kada je reč o našoj koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom", kazao je Dačić.

On je dodao da je koalicija SPS sa Srpskom naprednom strankom nesporna i da je među njima postignut dogovor koji se tiče političkih ciljeva.

"Ne sumnjam da će SNS, SPS, Jedinstvena Srbija i druge stranke koje će se naći u toj vladajućoj koaliciji pobediti na sledećim izborima. Do tih izbora ima još dosta vremena", kazao je on.

Dačić je podvukao da njegova politička kampanja nije da "blati druge političke učesnike na izborima".

"Nije naša kampanja da pretimo, da pretimo njihovim porodicama, deci, da se svaki dan iznose neke laži, jer najbolja kampanja je da vidite u stvari šta možete da uradite za svoju zemlju", zaključio je Dačić.

Prema njegovim rečima, u izbornoj kampanji iz ljudi "isplivaju najniže strasti" i da je dobra odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pozove međunarodne organizacije da kontrolišu izbore i kampanju.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track