NOVE I JOŠ JEZIVIJE PRETNJE VUČIĆU I TO OD ISTOG TVITERAŠA: Dabogda mu se seme i pleme zatrlo?! (TVIT)
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Posle jučerašnje preteće poruke

NOVE I JOŠ JEZIVIJE PRETNJE VUČIĆU I TO OD ISTOG TVITERAŠA: Dabogda mu se seme i pleme zatrlo?! (TVIT)

Politika -

BEOGRAD - Posle jučerašnje preteće poruke na Tviteru, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jutros je stigla još jedna koju je taj korisnik potom izbrisao.

Naime, na Tviteru se pojavila sledeća rečenica:

- A što oni nama siluju zdrav mozak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta se korisnik "Alexandrizam", koji je uputio pretnje smrću i silovanjem Vučićevom sinu i ćerki, ponovo oglasio i odgovorio sa "Dabogda".

Naime, on je juče posle objave predsednika Srbije o Železari u Smederevu na Tviteru napisao "Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo".

foto: Printscreen/Tviter

Reagujući na osude korisnika društvenih mreža, ali i državnih funkcionera zbog govora mržnje, pretnje i jezive poruke nastavile su da se nižu.

Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" napisao je:

- A što oni nama siluju zdrav mozak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "Dabogda".

Kako Kurir saznaje, protiv korisnika Tvitera sa "nikom" MarcoJelic pokrenuta je istraga zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti. U ovom trenutku traga se i za njim.

U toku dana, korisnik upisan pod ovim nadimkom ponovo se oglasio i poručio da se iza profila krije ženska osoba, ali i da nema nikakve veze sa Savezom za Srbiju, kako su neki mediji preneli.

Gostujući jutris na TV Prva Vučić je rekao kako se oseća kao otac čijoj deci prete, govorio je o ćerki Milici kao i tviterašima koji mu prete. Vučić je rekao i da tviteraški dvojac koji preti nije uhapšen jer je istraga u toku, čeka se potvrda i iz samog Tvitera a verovatno više nisu ni u zemlji.

(Kurir.rs/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track