Najnovije vesti

ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS RADOSLAV MARJANOVIĆ: Politika SzS se svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada
Foto: Kurir

ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS RADOSLAV MARJANOVIĆ: Politika SzS se svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada

Politika

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović ukazao je na razliku između politike SzS koja se svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada, i odgovorne politike SNS koja razvija i gradi Beograd.

Upravo pešačka zona u ulici Kralja Petra, gde je zasađeno novih 100 stabala, jeste primer kako se Beograd razvija i sređuje, rekao je Marjanović i podsetio da je nedelja za nama pokazala namere Đilasa, Jeremića, Boška Obradovića i ostale klike iz SzS-a, koji su svesni da se redovni izbori približavaju, a da oni nemaju ni plan, ni program, ni politiku.

foto: Kurir

“Mržnja koju svakodnevno ispoljavaju Đilas, Jeremić i Obradović, dovodi do toga da njihove pristalice prete i vređaju predsednika Vučića i pozivaju na ubistvo i silovanje njegove dece. Smatram da je dobra poruka poslata hapšenjem osobe koja je takve morbidnosti napisala. Moramo da vratimo normalan dijalog u politiku”, smatra Marjanović.

Takođe, Marjanović je apelovao da se prestane sa destruktivnom politikom, čupanjem saobraćajnih znakova, mržnjom i pretnjama, koju mesecima u nazad vode lideri SzS-a.

foto: Kurir

“Podsetiću na Đilasov i Obradovićev upad u RTS sa motornom testerom, na upad Bastaća u redakciju dnevnog lista “Alo”, i zato mislim da su izlivi mržnje njihovih pristalica samo posledica njihovog nasilja i svega što su mesecima radili”, zaključio je Marjanović.

foto: Kurir

Na samom kraju Marjanović je ukazao da razlika između Đilasa i njegovog predsednika Gradskog odbora Marka Bastaća ne postoji, kao što je Đilas grad zadužio za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio bogatstvo od 25 miliona evra i prihod svojim firmama od 500 miliona evra, tako je i Bastać zadužio SRPC “Milan Gale Muškatirović” za preko 100 miliona dinara, te da je njihov jedini motiv da se dočepaju pune gradske kase.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...