ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS RADOSLAV MARJANOVIĆ: Politika SzS se svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada
Foto: Kurir

ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS RADOSLAV MARJANOVIĆ: Politika SzS se svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada

Politika -

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović ukazao je na razliku između politike SzS koja se svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada, i odgovorne politike SNS koja razvija i gradi Beograd.

Upravo pešačka zona u ulici Kralja Petra, gde je zasađeno novih 100 stabala, jeste primer kako se Beograd razvija i sređuje, rekao je Marjanović i podsetio da je nedelja za nama pokazala namere Đilasa, Jeremića, Boška Obradovića i ostale klike iz SzS-a, koji su svesni da se redovni izbori približavaju, a da oni nemaju ni plan, ni program, ni politiku.

foto: Kurir

“Mržnja koju svakodnevno ispoljavaju Đilas, Jeremić i Obradović, dovodi do toga da njihove pristalice prete i vređaju predsednika Vučića i pozivaju na ubistvo i silovanje njegove dece. Smatram da je dobra poruka poslata hapšenjem osobe koja je takve morbidnosti napisala. Moramo da vratimo normalan dijalog u politiku”, smatra Marjanović.

Takođe, Marjanović je apelovao da se prestane sa destruktivnom politikom, čupanjem saobraćajnih znakova, mržnjom i pretnjama, koju mesecima u nazad vode lideri SzS-a.

foto: Kurir

“Podsetiću na Đilasov i Obradovićev upad u RTS sa motornom testerom, na upad Bastaća u redakciju dnevnog lista “Alo”, i zato mislim da su izlivi mržnje njihovih pristalica samo posledica njihovog nasilja i svega što su mesecima radili”, zaključio je Marjanović.

foto: Kurir

Na samom kraju Marjanović je ukazao da razlika između Đilasa i njegovog predsednika Gradskog odbora Marka Bastaća ne postoji, kao što je Đilas grad zadužio za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio bogatstvo od 25 miliona evra i prihod svojim firmama od 500 miliona evra, tako je i Bastać zadužio SRPC “Milan Gale Muškatirović” za preko 100 miliona dinara, te da je njihov jedini motiv da se dočepaju pune gradske kase.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track