UGLJANIN I VESELJI NA SKANDAL-SKUPU U CRNOJ GORI: Dobrodošli u albanske Alpe usred Gusinja?!
Foto: Facebook Printscreen

sastanak

UGLJANIN I VESELJI NA SKANDAL-SKUPU U CRNOJ GORI: Dobrodošli u albanske Alpe usred Gusinja?!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin boravio je na manifestaciji albanske kulture u Gusinju u Crnoj Gori gde se sastao sa predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem.

Zvaničan naziv manifestacije održane u četvrtak u Crnoj Gori bio je "Dobrodošli u albanske Alpe".

U saopštenju SDA Sandžaka navodi se da je "posebno sadržajan" razgovor delegacija imala tokom susreta sa Veseljijem gde je, "izražena obostrana spremnost i potreba za obnavljanjem saradnje u oblasti kulture, obrazovanja i ekonomije".

SDA navodi da su skupu prisustvovali predstavnici Albanaca iz Sandžaka, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Albanije, evropskih zemalja i Amerike.

Veselji i Ugljanin su zajedničke fotografije podelili na društvenim mrežama.

Veselji: Neće biti novog mandatara, izbori neizbežni

Lider PAN koalicije Kadri Veselji odgovorio je na pismo kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju poručivši mu da neće biti novog mandatara i ponovio da su izbori neizbežni. Tači je danas zatražio od Veseljija predlog za mandatara vlade. Veselji je ponovio da su izbori "neizbežni i u najboljem interesu Kosova", prenela je RTK 2. Veselji je za ponedeljak zakazao sednicu predsedništva skupštine sa jednom tačkom dnevnog reda - raspuštanje skupštine.

(Kurir.rs/Tanjug/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track