Najnovije vesti

DRECUN O ALBANSKIM ZLOČINIMA NA KOSMETU: Tri masovne grobnice kod Đakovice
Foto: Stefan Jokić

Šok

DRECUN O ALBANSKIM ZLOČINIMA NA KOSMETU: Tri masovne grobnice kod Đakovice

Politika

Surovo - Uskoro će biti obavljena primopredaja tela iz grobnice Bunker, gde su završili Srbi ubijeni na najsuroviji način, a među njima su i tri deteta

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je da će uskoro biti obavljena primopredaja tela iz masovne grobnice Bunker i dodao da kod Đakovice postoje još tri slične. U masovnoj grobnici Bunker pronađeni su posmrtni ostaci desetak Srba.


- Nadam se, ako se te tri masovne grobnice otkopaju, da će biti novih dokaza protiv (kosovskog premijera u ostavci, bivšeg komandanta OVK) Ramuša Haradinaja - rekao je Drecun za TV Pink i dodao da ipak nije dovoljno nadati se, već da je potrebna snažna međunarodna kampanja da se ne odustane od podizanja optužnice protiv Haradinaja.

 

foto: Printskrin

Nakon primopredaje tela, moći će da se govori o imenima i prezimenima žrtava, rekao je Drecuni i dodao da nema sumnje da je to područje bilo pod direktnim uticajem Ramuša Haradinaja i njegovog brata Dauta.


- Bunker je grobnica u kojoj su završili Srbi ubijeni na najsuroviji i najbestijalniji način, koji su mučeni do besvesti, među njima su i tri deteta - kazao je Drecun i dodao da su tela zatrpavana i sa uginulim psima kako bi se prikrili dokazi.

 

Drecun je podsetio i da se Haradinaj hvalio time da se ribe u Radonjićkom jezeru hrane ljudskim telima.

 

Kurir.rs. Foto: Stefan Jokić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...