Najnovije vesti

GORAN BREGOVIĆ IMA PORUKU ZA BG INTELEKTUALCE  KOJI SU PROTIV VUČIĆA: On radi korisne stvari za Srbiju i ima vidljive rezultate! Kada putuješ vidiš nove asfaltirane puteve, nove fabrike... Za malu zemlju koja je izgubila rat, to su OGROMNI POMACI!
Foto: Printscreen Aljazeera

Otvoreno o politici

GORAN BREGOVIĆ IMA PORUKU ZA BG INTELEKTUALCE KOJI SU PROTIV VUČIĆA: On radi korisne stvari za Srbiju i ima vidljive rezultate! Kada putuješ vidiš nove asfaltirane puteve, nove fabrike... Za malu zemlju koja je izgubila rat, to su OGROMNI POMACI!

Politika

Proslavljeni muzičar Goran Bregović nije skrivao oduševljenje napretkom koje je Srbija postigla za vreme vladavine Srpske napredne stranke.

On je javno pohvalio sve što lider SNS i predsednik Srbije radi, a onima koji su protiv njega poručio je da samo treba da se okrenu oko sebe i vide da je sve bolje nego pre.

- Nemam televizor. Ali imam poruku za Beograđane, za beogradski sloj intelektualaca koji su protiv Vučića. Mislim da on radi korisne stvari za Srbiju, ima neke stvari koje su vidljive kao rezultat. Kada putuješ, vidiš da neke nove fabrike, nove asfaltirane puteve, Beograd koji se gradi, to su za ovako malu zemlju koja je izgubila rat ogromni pomaci - rekao je Bregović gostujući na Al Jazeera Balkan.

Kurir.rs/Al Jazeera Balkan

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track