Najnovije vesti

KNEZ ŠOJIĆ OD HERCEGOVINE: Brat Vuka Draškovića kleknuo pred Lepom Brenom pa mu se smeje cela Hercegovina (VIDEO)
Foto: Printscreen, Wikipedia

aristokrata

KNEZ ŠOJIĆ OD HERCEGOVINE: Brat Vuka Draškovića kleknuo pred Lepom Brenom pa mu se smeje cela Hercegovina (VIDEO)

Politika

Rođeni brat Vuka Draškovića, biznismen Rodoljub Drašković, proglašen je nedavno za „hercegovačkog kneza“, pošto mu je Savez opština i gradova istočne Hercegovine u junu dodelio ovu zvučnu, premda nezvaničnu titulu.

foto: Trebinjelive

Drašković je ovu počast dobio pošto je, kako je obrazloženo, mnogo ulagao u Hercegovinu, kao izraz svoje ljubavi prema narodu i kraju, ali kako iza ovog biznismena stoje brojne kontrоverze, njegovo "proglašenje"  je izazvalo je brojne negativne reakcije, a takođe i ironične i sarkastične komentare.

Za neke je ova titula  „vrhunac ludila“, a ozbirom da se novoimenovani "knez Drašković" nedavno prikazao u ne baš tako plemenitom svetlu, klečeći u kafani pred Lepom Brenom, narodni poslanik u parlamentu Republike Srpske Nebojša Vukanović ga je na svom je blogu još jednom ponizio, upoređujući ga sa čuvenim Šojićem.

foto: Printscreen YT

"Razni Šojići su se opasno namnožili, iskočili i pojavljuju se na svim stranama, a poslednje pojavljivanje jedan Šojić imao je u liku lažnog hercegovačkog kneza.

Klečanje na podu pred Lepom Brenom u hotelu Panorama, nakon koncerta u Gradu sunca, umnogome me je podsetilo na Tesnu kožu i čuvenu scenu kad Srećko Šojić naručuje u restoranu Brenu za četiri osobe….

Ima li kraja ludostima i našoj propasti, jer nije problem u knezu Šojiću već sviti, moćnicima poput Luke i ostalih udvorica iz Knjaževog Savjeta, koji mu jačaju ego i učestvuju u šizogenim procesima", napisao je Vujanović.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...