MALI O KRITIKAMA: Opoziciji važni REM i RTS jer Đilas uvek gleda svoj interes! Pokušavaju da ispolitizuju otvaranje auto-puta
Foto: Sonja Spasić

Vučić ispunjava ono što je obećao

MALI O KRITIKAMA: Opoziciji važni REM i RTS jer Đilas uvek gleda svoj interes! Pokušavaju da ispolitizuju otvaranje auto-puta

Politika -

Opoziciji je najvažnije ko vodi REM i RTS jer je jedan od njihovih lidera, Dragan Đilas, navikao da u svemu traži svoj interes, ocenio je danas ministar finansija i funkcioner SNS Siniša Mali.

"Videli ste juče pregovore o nekim izbornim uslovima. Njima (opoziciji) je najvažnije ko vodi REM ili RTS upravo zato što je Đilas navikao da kupuje te sekunde i preprodaje, jednostavno traži čovek svoj interese i nažalost sakriva se iza ljudi koji to u njegovo ime i govore", naveo je Mali gostujući u jutarnjem programu.

Komentarišući kritike u vezi sa otvaranjem auto-puta Miloš Veliki, Mali je istakao da se cela Srbija raduje novim auto-putevima, a da opozicija pokušava da ispolitizuje taj važan događaj.

Ističe da je za vlast važno da se putevi završavaju, kao i da Vučić sada ispunjava ono što je obećao.

"Mnogo je veća sreća i ponos svih nas što imamo auto-puteve nego što će neko da kaže nemamo auto-puteve, hajde vi nešto napravite. Mi napravimo auto-put, a oni kažu nije dobar sad auto-put, kao da si ga iz svog džepa platio", rekao je Mali, komentarišući pojedine medijske naslove da je otvaranje puta organizovano kao da je predsednik Aleksandar Vučić iz svog džepa platio njegovu izgradnju.

Kako kaže, njih nekoliko iz opozicije pokušava sve da ispolitizuje i to je njihova politika, dok je politika vlasti da menja Srbiju.

"Građani prepoznaju rad u odnosu na kritike, ali to nisu ni kritike već kada nemate šta da kažete", dodao je Mali.

(Kurir.rs/Tanjug/ FOTO: Siniša Mali)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track