Najnovije vesti

NE MOŽETE ZAUSTAVITI RAZVOJ BEOGRADA! Mladenović osuđuje incident na Trgu republike: Istraumirali su DECU I ŽENU U INVALIDSKIM KOLICIMA
Foto: Dragana Udovičić

reakcija

NE MOŽETE ZAUSTAVITI RAZVOJ BEOGRADA! Mladenović osuđuje incident na Trgu republike: Istraumirali su DECU I ŽENU U INVALIDSKIM KOLICIMA

Politika

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović osudio je danas incident na Trgu republike koji su izazvail presednik opštine Stari Grad Marko Bastać i njegove pristalice, rekavši da oni na taj način ne mogu da zaustave razvoj Beograda.

- Počeo je sa radom "Vrabac servis", ali je utisak pokvaren neverovatnom blokadom ljudi koji za sebe misle da su Beograđani. Tako se Beograđani ne ponašaju, rekao je Mladenović.

On je ovaj incident uporedio sa onim koji se dogodio na auto-putu kada su huligani palicama napadali u automobilima.

Mladenović je kazao da je "rulja" zaustavila vozilo "Vrabac servisa" u kome su bila deca, ali i žena u invaildskim kolicima.

- To je neverovatno stvar, blokirali su radove, napravili ogromnu materijalnu štetu zaustavljajući radove na Trgu republike na Toličinom vencu, nastavljaju sa različitim incidentima, provokacijama. Kad nemate politiku, kad nemate ideju, ideologiju onda se ponašate kao rulja, kao huligani, napadate, gurate, sprečavate da prođe vozilo, rekao je Mladenović.

On je kazao da je takva politika sramota za Grad Beograd i da to ne sme da se dozvoli.

- "Vrabac servis" će funkcionisati. Oni ne mogu to da zaustave lomljenjem znakova i sprečavanjem radova što su ranije činili. Neverovatno je šta rade i moramo to da osudimo, zaključio je Mladenović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...