Najnovije vesti

DAČIĆ TREBA DA BUDE NOVI PREMIJER! Palma: Sve što je Vučić zamislio, ministar spoljnih poslova je ostvario! NJEGOV DOPRINOS je jednak radu svih OSTALIH MINISTARA ZAJEDNO
Foto: Marina Lopicic

odan koalicioni partner

DAČIĆ TREBA DA BUDE NOVI PREMIJER! Palma: Sve što je Vučić zamislio, ministar spoljnih poslova je ostvario! NJEGOV DOPRINOS je jednak radu svih OSTALIH MINISTARA ZAJEDNO

Politika

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković pohvalio je danas rad koalicionog partnera lidera socijalista i ministra spoljnih poslova Ivice Dačić koji će, kako je naveo, biti njihov predlog za premijera posle predstojećih izbora na kojima očekuju da budu druga politička snaga u Srbiji.

Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija izlazi sa ponudom, a ponuda su rezultati koje ostvario Ivica Dačić kao ministar inostranih poslova i zato je Ivica Dačić naš kandidat za premijera. Dačićevi rezultati imaju takvu vrednost da svi zajedno ministri inostranih poslova u zadnjih 20 godina nemaju takav rezultat, rekao je Marković.

On je kazao da je sve što radi danas Vlada Srbije predložio predsednik Republike Aleksandar Vučić, a realizovalo je nekoliko ministara, jedan od njih je Ivica Dačić.

Marković je kazao da je platforma i program koalicije SPS – JS, borba protiv bele kuge, socijalna pravda, pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, nova radna mesta, zaustavljanje odlaska mladih iz zemlje i povećanje plata policiji, vojsci, sudstvu, prosveti i zdravstvu.

- Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija na narednim izborima očekuje veliki broj glasova, jer i Dačić i ja imamo šta da pričamo šta smo radili i šta ćemo raditi u narednom periodu. I kada se saberu glasovi mi ćemo reći "evo mi smo druga politička snaga u Srbiji i siguran sam da ćemo po broju glasova biti na drugom mestu", kazao je Marković.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...