MARJANOVIĆ: Nije istina da su autobusi neispravni, Nikola Jovanović širi paniku i treba da odgovara
Foto: Kurir

reagovanje

MARJANOVIĆ: Nije istina da su autobusi neispravni, Nikola Jovanović širi paniku i treba da odgovara

Politika -

Zamenik sefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović izjavio je večeras da je laž da je 70 autobusa koje je GSP kupio od turske kompanije BMC neispravno ili vraćeno od strane nekog kupca, pa isporučeno Beogradu, kao i da je vreme da šef odbornicke grupe Saveza za Srbiju Nikola Jovanović odgovara za širenje lažnih vesti i stvaranja panike.

“Za laži koje svakodnevno iznosi nema kazne osim što je to kod njega postala patološka potreba. Za te laži kažnjen je time što je beznačajan”, naveo je Marjanović u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je istakao da kompanija BMC postoji 55 godina, a pored 70 Procity BMC autobusa dužine 12 metara koje je kupio Beograd samo ove godine je isporučila i hiljadu istih autobusa Istanbulu, 120 Sofiji, i 130 autobusa otišlo je u Baku, a u toku je isporuka još 170 novih autobusa do kraja godine. Poljska je kupila 20 a Italija 10 istih autobusa koje ima Beograd, precizirao je Marjanović.

“Sada se vidi koliko je Jovanović bolestan i kakve laži iznosi. Sramota je što se u Srbiji politikom bavi čovek čiji je posao da širi lažne vesti”, ocenio je on i dodao d aje sramota što Ðilas i Jeremić preko Jovanovića žele Srbiju da posvađaju sa Turskom.

Jovanović je ranije danas zatražio da vlast u gradu naloži vanredni pregled 70 novih autobusa marke BMC iz Turske.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja