PUK’O VUK! SELI STRANKU IZ ARKANOVE LUX VILE I KREŠE PLATE: Zaposlene prijavljuje na minimalac, a na Instagramu sve pršti od raskoši! Svi u stranci razočarani što ih ovako providno laže (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

mora da se stegne kaiš

PUK’O VUK! SELI STRANKU IZ ARKANOVE LUX VILE I KREŠE PLATE: Zaposlene prijavljuje na minimalac, a na Instagramu sve pršti od raskoši! Svi u stranci razočarani što ih ovako providno laže (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Narodna stranka Vuka Jeremića uskoro se seli iz luksuzne vile koju je iznajmljivao od udovice Željka Ražnatovića Arkana u neki manji i jeftiniji prostor.

Prema rečima sagovornika lista, Jeremić je svojim stranačkim kolegama kazao da više nema para da plaća taj prostor, te da je stranka u krizi i da će morati da im smanji plate.

- Niko od funkcionera Narodne stranke nije poverovao u ovu Jeremićevu priču jer je dovoljno pogledati na njegov Instagram profil i videti kakvim životom živi. Luksuzan stan, preskupa putovanja i odeća dominiraju na svakoj slici koju objavi lider Narodne stranke - navodi izvor lista Alo i dodaje da su u toj stranci svi razočarani što ih predsednik ovako providno laže.

- U stranci je održan kolegijum na kojem je Jeremić saopštio da nemaju više toliko para za kiriju, a prisutnima je rečeno i da će svi koji rade za stranku ubuduće biti prijavljeni na minimalac, a ostatak para će primati na ruke, s tim da će i taj ostatak biti umanjen - objašnjava izvor iz Jeremićeve stranke i dodaje da su nakon kolegijuma svi ljuti.

Prema rečima sagovornika iz Jeremićeve partije, prava istina je potpuno drugačija.

- Jeremić para ima, ali vidi da ga narod neće. Gomilu novca je uložio i u saradnike i u prostorije, ali i njegov lični rejting, ali i rejting Narodne stranke i dalje padaju, pa su sada su na nivou statističke greške. Zbog toga je odlučio da zavrne slavinu, pošto njegova sujeta mu ne dozvoljava da shvati da mu građani ne veruju zbog pogrešnih poteza koje je napravio dok je bio na vlasti, ali i skandala koji se povezuju s njegovim imenom.

On za sve neuspehe krivi stranačke saradnike, te je zato odlučio da ih kazni i da im smanji plate - objašnjava naš dobro obavešten izvor.

Vilu iznajmljivao od Arkanove nekadašnje supruge

Jeremić od Natalije Martinović, bivše žene Željka Ražnatovića Arkana, godinama iznajmljuje luksuznu vilu u opštini Savski venac, u kojoj je smešten njegov CIRSD, kao i sedište njegove Narodne stranke.

Jeremić je s Natalijom, s kojom je Arkan bio u braku 13 godina i s kojom je živeo u toj vili, direktno pregovarao o iznajmljivanju objekta i poprilično se cenkao.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track