BRATISLAV JUGOVIĆ ČLAN GO SNS OČITAO LEKCIJU BOŠKU OBRADOVIĆU: Opozicija se zahvlajujući Boškiću 13 pretvorila u "Savez za još bogatijeg Đilasa" koji se ogadio biračima!
Foto: Printscreen YT

Banana opozicija

BRATISLAV JUGOVIĆ ČLAN GO SNS OČITAO LEKCIJU BOŠKU OBRADOVIĆU: Opozicija se zahvlajujući Boškiću 13 pretvorila u "Savez za još bogatijeg Đilasa" koji se ogadio biračima!

Politika -

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović nije štedeo reči upućene liderima Saveza za Srbiju: Draganu Đilasu, Bošku Obradoviću i Vuku Jermiću.

On je iskritikovao njihovu politiku, a SZS je nazvao "Savezom za još bogatijeg Đilasa" koji se, kaže, ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti.

- Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju. Srbija je zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću povratila svoj integritet, a opozicija se zahvaljujući Boškiću 13 pretvorila u "Savez za još bogatijeg Đilasa", koji se ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti. Srbija se zahvaljujući Vučiću izborila da se smanji broj članica UN koje su priznale nezavisnost Kosova, dok je Vuk Jeremić, partner Boškića 13 u Savezu za još bogatijeg Đilasa, pored milionskih donacija iz stranih ambasada izborio da ojača kosovsku nezavisnost tražeći mišljenje MSP - kaže Jugović.

foto: Printscreen

On ocenjuje da će se politička situacija u opoziciji promeniti nakon izbora na proleće, kada glasači pokažu svoj stav izlaskom na birališta.

- Ludilo u banana opoziciji je krenulo povratkom Dragana Đilasa u politiku i završava se na proleće, nakon lokalnih i parlamentarnih izbora. Do tada rejting rijaliti zvezde Boškića 13 je u neprstanom padu, uprkos njegovim učestalim budalastim konferencijama za novinare - zaključuje Jugović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track