ŽESTOK SUKOB U OPOZICIJI! Sergej Trifunović: Savez za Srbiju je bez ideja!
Foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

UZVRATIO GAJIĆU

ŽESTOK SUKOB U OPOZICIJI! Sergej Trifunović: Savez za Srbiju je bez ideja!

Politika -

Lider PSG ušao u raspravu sa Jeremićevim saradnikom u vezi sa bojkotom izbora

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović kazao je da je opozicioni Savez za Srbiju (SZS) bez ikakvog plana i programa! - Kad sam isterao narod na ulice, urlali su: „Jesi normalan, šta da radimo s ljudima na ulicama?“ Nisu imali jasnu ideju tad, nemaju je ni sad - napisao je on u raspravi sa članom Narodne stranke Vladimirom Gajićem. Narodna stranka, koju vodi Vuk Jeremić, deo je SZS.

A rasprava Trifunovića i Gajića počela je u vezi sa bojkotom izbora. Najpre je glumac pitao: „Ko je proglasio 15. septembar kao deadline?“, a Gajić je odgovorio: „SZS. Posle toga, zatvaramo vrata“.

To se Trifunoviću nije dopalo, pa je odbrusio: - Slobodno. Ja da sam hteo kroz ta vrata, davno bih ušao. Nije da ste bili loši domaćini i da niste zvali, u više navrata. Nego, nekako ne volim ultimatume. Bez obzira na to da li su jaki card holderi u pitanju. Kad su bleferi, tek je smešno.

Takođe, juče se oglasio i član DS Goran Ješić koji je na Tviteru ritvitovao post u kojem se navodi da SZS crta mete ljudima.

Kurir.rs/S. S. Foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja