MINISTAR STEFANOVIĆ: Đilas bahat prema policiji i danas kao i pre
Foto: Marina Lopičić

kao i pre 15 godina

MINISTAR STEFANOVIĆ: Đilas bahat prema policiji i danas kao i pre

Politika -

BEOGRAD - Dragan Đilas je danas jednako bahat prema srpskim policajcima, kao što je bio i pre 15 godina, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović komentarišući transkipt snimka na kome se čuje kako Đilas preti saobraćajnom policajcu.

foto: Sonja Spasić, AP

Naime, dnevni list Informer objavio je transkript snimka, nastalog u vreme kada je lider Saveza za Srbiju bio direktor Narodne kancelarije, a na kome se čuje kako Đilas preti saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja.

Stefanović kaže da to nije prvi put da Đilas preti policajcima i navodi da je lider SzS pretio da će ukinuti Žandarmeriju, kao i da je u centru Beograda pretio pripadnicima kriminalističke policije, koji su radili u civilu, da će ostati bez posla kada on dođe na vlast.

''Danas vidimo kako se Đilas ponašao dok je bio na vlasti. Pokazuje jednaku bahatost prema policajcima kao i danas i, što je najopasnije, pokazuje kako bi se ponašao kada bi ponovo došao na vlast - uvek stavljajući sebe mimo zakona i iznad drugih građana'', rekao je Stefanović novinarima posle prezentacije mešovite kinesko-srpske policijske patrole.

Stefanović smatra da je pogrešno da bi bilo koji građanin Srbije, a ne samo političar, razmišlja na takav način.

"Ako ste počinili saobraćajni prekršaj, pretrpite sankciju za to, to je najlegitmnije i najčistije'', poručio je ministar.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track